Bianca Comănici s-a prăbușit sub ochii lui Bogdan Mocanu: "Îmi e rău". Ce a pățit frumoasa brunetă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 oct 2023, 10:39

Bianca Comănici s-a prăbușit în timpul unei provocări

Sursa: Captură YouTube

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au avut parte de o nouă provocare amuzantă. Deși părea simplu, joculețul i-a dat bătăi de cap Biancăi Comănici.

În cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, de duminică, Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au jucat cu cărțile. Joculețul a fost o adevărată provocare pentru Bianca.

Bianca Comănici a acuzat stări de rău în timpul jocului cu cărți

Jocul s-a numit „Suflă cărțile”, iar după cum îi spune și numele, câștigă cel care reușește să sufle mai multe cărți. Deși nu părea complicat, jocul le-a dat bătăi de cap celor doi foști concurenți „Puterea Dragostei”.

https://www.youtube.com/watch?v=TiYmwNjEo-0

Citește și: Cine este fosta pentru care Bogdan Mocanu a scris noua piesă „Sufeream după ea” Cine ar fi trebuit să cânte piesa compusă de Bogdan

Bogdan Mocanu a reușit să o învingă pe Bianca Comănici într-una din runde, astfel că aceasta a fost nevoită să se învârtă de zece ori în jurul degetului.

Zis și făcut, însă provocarea a luat o întorsătură neașteptată, iar Bianca s-a prăbușit.

Citește și: „Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La sfârșitul provocării, Bianca a amețit și s-a prăbușit la picioarele lui Bogdan Mocanu „Ce să mai merg, că nu mai pot.

Deci nu mai pot, nu mai am vlagă”, a spus Bianca Comănici la sfârșitul provocării.

Bianca și-a revenit, iar cei doi au continuat joculețul

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au continuat provocarea cu suflatul în cărți, câștigătorul fiind din nou Bogdan. Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” a fost blând cu Bianca, iar drept provocare aceasta a fost nevoită să facă cărțile în timp ce spune alfabetul în limba engleză.

Citește și: „Am lăsat o fată însărcinată” Bogdan Mocanu, declarații fără perdea din relațiile sale. Cum a reacționat Jador?

„Bogdan, gata, ăsta e jocul. Ar trebui să se numească ”Suflă cu Bogdan”, a spus Bianca Comănici în legătură cu jocul cu cărțile. Spre surprinderea lui Bogdan Mocanu, Bianca a câștigat runda fără prea mult efort, fiind nevoită să-i dea o pedeapsă colegului său.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

„O să-ți arăt două animale, le recunoști, da? Ce este, un măgar și un cal. Când ridic cartea, când calul, când măgarul, trebuie să faci ca unul dintre ei”, a fost provocarea dată de Bianca Comănici lui Bogdan Mocanu.

Provocarea a stârnit amuzamentul celor doi, iar Bogdan a dus-o la sfârșit fără prea multe bătăi de cap.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.