Bianca Comănici, senzații tari în Mexic. Ce preparate neobișnuite a degustat vedeta „Aici gândacii sunt considerați”

Author: Diana Bostan

Bianca Comănici se află în Mexic

Sursa: Instagram- Bianca Comănici

Bianca Comănici a plecat într-o scurtă vacanță în Mexic. Vedeta Kanal D nu s-a putut abține și a împărtășit totul cu Bogdan Mocanu.

În cadrul emisiunii „ Bărbați vs Femei ”, Bogdan Mocanu a intrat în direct, chiar din Mexic, cu Bianca Comănici. Vedeta Kanal D a dezvăluit cu cine stă în cameră.

Bianca Comănici are parte de aventuri în capitala Mexicului

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” are parte de zile însorite în capitala Maxicului. Bianca i-a recunoscut lui Bogdan Mocanu faptul că nu a reușit încă să se acomodeze la noul fus orar, motiv pentru care nu reușește să se odihnească așa cum și-ar dori.

Citește și: Bianca Comănici s-a prăbușit sub ochii lui Bogdan Mocanu: "Îmi e rău". Ce a pățit frumoasa brunetă

„Sunt puțin debusolată din cauza fusului orar și cred că atunci când o să mă obișnuiesc, o să plecăm acasă. În aprilie am fost în Cancun, iar diferența era de doar șapte ore, era mai ok.

Dar aici sunt nouă ore, nu știu, mă chinui și să adorm, mă trezesc doar la cinci-șase dimineața”
, a povestit Bianca Comănici în emisiunea „Bărbați vs Femei”.

Citește și: Cine este fosta pentru care Bogdan Mocanu a scris noua piesă „Sufeream după ea” Cine ar fi trebuit să cânte piesa compusă de Bogdan

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Comănici s-a obișnuit destul de repede cu bucătăria mexicană, fiind pentru a doua oară în această țară. Vedeta Kanal D a dezvăluit faptul că nu a avut nimic nici împotriva gândacilor. „Aici gândacii sunt considerați afrodiziaci, lumea mănâncă”, a mai spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici a rămas profund impresionată de un anumit lucru

În timp ce se plimba pe străzile capitalei Ciudad de Mexico, Bianca Comănici a dat peste un grup de oameni care luau parte la un ritual.

Aceștia cumpărau diferite plante pentru săvârșirea ritualului.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Oamenii cumpărau plantele și stăteau la rând. În capăt era un om care făcea ca o pisică și o femeie. Ambii erau superb costumați, dar foarte fioroși. Aceștia scoteau niște sunete și dădeau cu plantele respective ”,

a povestit prezentatoare.

Citește și: Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

Bianca Comănici a dezvăluit faptul că stă în cameră chiar cu sora Andreei Mantea, fiind și persoana cu care a ieșit la plimbare. Cele două au vizitat o catedrală și mai multe locuri destinate turiștilor.