Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar! Bruneta este într-o relație?! Detaliul care a dat-o de gol: "Pentru bebe"

Author: Madalina Maftei

Este sau nu Bianca Comănici într-o relație?

Sursa: Instagram Bianca Comanici

Bianca Comănici a stârnit reacții în rândul fanilor după ce a dat de înțeles că ar fi într-o nouă relație.

Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” traversează cea mai bună perioadă din viața ei, după ce recent și-a anunțat fanii că și-a cumpărat casa visurilor ei, acum, bruneta a dat de înțeles că iubește din nou.

Este sau nu Bianca Comănici într-o relație?

Bianca Comănici și-a câștigat notorietatea după ce a participat la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, în cadrul căruia a ajuns și finalistă.

De atunci, bruneta a reușit să strângă în online o comunitate numeroasă, care îi urmărește activitatea îndeaproape. La rândul ei, Bianca își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, tânăra a publicat un clip în care a lăsat să se înțeleagă că iubește din nou. Cu zâmbetul pe buze, fredonând versurile unei melodii de dragoste, cântate de Feli, Bianca a făcut o dedicație surprinzătoare:

"E visul împlinit, iubire ai venit.
De aici începe viaţa împreună, îţi promit.
Promit să fiu luna de pe cerul tău,
Când simţi întuneric să luminez eu
Să te iubesc, la bine şi rău.", sunt versurile fredonate de brunetă.

"Pentru bebele meu", a ținut să completeze fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: EXCLUSIV! Sorin a dat cărțile pe față și a spus totul despre prietenia cu Flavius: ”Am înțeles că nu vrea să mai audă de mine” Ce l-a determinat pe Flavius să se îndepărteze de câștigătorul primului sezon Casa Iubirii

Cum trebuie să arate bărbatul perfect pentru Bianca Comănici

Bărbatul perfect pentru Bianca Comănici trebuie să fie înalt, șaten cu ochii verzi.

Frumoasa brunetă știe foarte bine ce vrea și atunci când vine vorba de personalitatea băiatului care i-ar putea fura inima.

"În primul rând înalt, să fie șatenuț, cu ochii verzi mi-ar plăcea, să fie puțin lucrat, dar nu foarte mult pentru că și eu sunt micuță și mi-ar mai plăcea să fie foarte amuzant. Îmi plac băieții cu simțul umorului, descurcăreți, deschiși la minte și plini de viață",  a povestit Bianca Comănic, pentru sursa citată.

Citește și: EXCLUSIV! Flavius, detalii picante din culisele relației cu Anca. Fostul concurent de la ”Casa Iubirii” a dezvăluit motivul real al separării: ”Era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine”