Soc la Puterea dragostei: Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv! S-a detonat si o alta bomba: "N-au fost niciodata impreuna"

Autor: Andrei Ionescu

Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv! Anunt bomba intr-un vlog legat de Bianca si Livian de la Puterea dragostei: s-au despartit definitiv!

Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv!  Si asta nu e totul: "N-au fost niciodata impreuna", sustin vloggeritele care au facut dezvaluirea, ele fiind de parere ca totul a fost o strategie pentru voturi.

Se pare ca presupusa strategie a si dat roade, intrucat ambii au reusit sa castige sezonul 2 de la "Puterea dragostei".

Bianca Comanici a spus in finalul sezonului 2 de la "Puterea dragostei" ca isi doreste sa formeze din nou un cuplu cu Livian, dupa despartirea lor.

Totul a ramas in coada de peste in finala "Puterea dragostei" sezonul 2, acolo unde atat Livian, cat si Bianca si-au adjudecat trofeul si au plecat fiecare acasa cu cate 10.000 de euro. Acum informatiile ii dau pe cei doi despartiti, ba mai mult, cele doua vloggerite sustin ca ei nu au fost niciodata impreuna, ci a fost o relatie de show.

Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv!

Bianca Comanici si Livian s-au despartit definitiv!  Nelson Mondialu, tatal lui Livian, nu a fost niciodata de acord cu relatia fiului sau cu Bianca, el criticand-o pe castigatoarea primelor doua sezoane "Puterea dragostei" de numeroase ori in vloguri.

Bianca si Livian au dezvaluit ca vor locui ambii in Bucuresti, insa se pare ca ei nu vor mai forma, cel putin momentan, o relatie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Haită, trebuie să știți acum adevărul. O să locuim în București, acum am aflat și eu. Asta e o veste spusă în direct.

Ăsta e adevărul? Nu îmi vine să cred că îmi oferi această posibilitate de a te cunoaște în București și de a petrece timp împreună", le-a transmis, intr-un vlog, Bianca Comanici urmaritorilor lui Livian.

Vizibil surprins de reacția Biancăi, Livian nu și-a contrazis fosta iubită, însă replica lui acidă a făcut-o pe aceasta să își piardă entuziasmul. A urmat un dialog uluitor:

Livian: Da, o să ne vedem la o cafenea.

Bianca: O să ne mutăm, o să vedeți, vă promit eu și o să fac și live când vine la ușă. Îi fac micul dejun la băiat. Îi spăl hăinuțele

Citeste si: Livian a dezvăluit totul: "Dacă aș avea o singură dorință..." Totul are legătură cu Bianca

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, aparitie inedita alaturi de sora sa mai mica! Cele doua surori seamana ca doua picaturi de apa! Iata cum au fost surprinse!

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica! Iata la ce procedura inovativa a recurs tanara si cum a fost surprinsa la clinica!