Bianca Comănici, viitoare șoferiță! Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a apucat de școala de șoferi

Autor: Marina Ionescu
Bianca Comănici, primele impresii după ce s-a apucat de orele de condus.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei, fiind și câștigătoarea a două sezone.

Bianca Comănici este hotărâtă să își schimbe radical viața și să se ocupe mai mult de lucrurile pe care până acum le-a neglijat. Fosta concrentă de la Puterea dragoste a luat decizia de a se înscrie la școala de șoferi. 

Bianca Comănici s-a înscris la școala de șoferi

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a renunțat la toate proiectele sale pentru un lucru pe care și-l dorea de mult: să devină șoferiță cu acte în regulă.

În urmă cu câteva luni, Bianca Comănici le-a spus fanilor ei din mediul online că s-a înscris la școala de șoferi și abia așteaptă să înceapă orele de condus.

Astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, fosta concurentă de la Puterea dragostei a început orele de condus. Bianca a renunțat la câteva evenimente pentru că acum toată concentrarea ei va fi asupra școlii de șoferi, căci vrea să ia examenul pentru permisul auto din prima. 

Pentru Bianca Comănici acesta este un pas foarte important, având în vedere că multă vreme a amânat momentul. Acum și-a luat inima în dinți și este pregătită să se urce la volanul mașinii și să devină șofer cu acte în regulă. 

Citeste si: Simina şi Alex Zănoagă au făcut anunţul la un an de la căsătorie! Fanii au rămas fără cuvinte: ''Am ales să fim...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a fost foarte entuziasmată și abia așteapta momentul în care se va urca la volanul mașinii. Imediat după ce a plecat prima dată de pe loc, vedeta s-a speriat pentru că a pornit foarte repede.  „Sunt cam vitezomană”, a glumit bruneta.

La finalul ședinței, instructorul auto a lăudat-o pe Bianca Comănici și i-a transmis că are tot ce trebuie, tot ce trebuie să facă de acum încolo este să își perfecționeze condusul. 

„Se descurcă foarte bine pentru prima oară la volan.

Are ce îi trebuie, trebuie doar lucrat”, a declarat instructorul auto, la finalul ședinței.

Vedeta a câștigat simpatia publicului în urma participării în emisiunea Puterea dragostei, iar de la venirea din Istanbul este una din cele mai vânate apariții de pe Instagram de mai multe branduri, în special de haine.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.