Bianca, criză de gelozie în ”Casa iubirii”, după ce Patrick se joacă cu Virginia. Concurentul e uluit de reacția ei: „Foarte urât!”. Cum se apără tânăra

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 oct 2024, 20:57

Bianca, deranjată de reacția Juliei în momentul în care Patrick a extras-o pe Virginia.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Bianca și Patrick au avut parte de primele neînțelegeri în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”. Totul a pornit de la un simplu joc.

Fetele și băieții au avut parte de un nou joculeț. Patrick a fost nevoit să extragă un nume de fată, legat la ochi, iar fata respectivă trebuia să-l hrănească. Spre uimirea fetelor, Patrick a extras-o pe Virginia.

Citește și: Primele neînțelegeri dintre Bianca și Patrick. Ce se întâmplă între cei doi în ediția de mâine a emisiunii “Casa iubirii”: „Vezi că e urât ce ai făcut, Bianca”

Jocul nu a fost deloc pe placul Biancăi

În ediția de azi a emisiunii „Casa iubirii”, atât fetele, cât și băieții au fost provocați să participe la un joc care a stârnit amuzament, dar și tensiuni între concurenți. Provocarea a fost simplă, dar inedită: fiecare băiat a trebuit să extragă numele unei fete, aceștia fiind nevoiți să îndeplinească o provocare împreună.

Când a venit rândul lui Patrick, atmosfera s-a schimbat ușor.

Deși momentul părea să fie unul amuzant, Bianca a avut o reacție vizibilă de nemulțumire în momentul în care concurentul a extras-o pe Virginia. 

Citește și: Ce cadou i-a oferit Patrick Biancăi Giurcă. Reacția incredibilă a concurentei de la „Casa iubirii”

Astfel că, cei doi au fost legați la ochi, iar Virginia trebuia să-l hrănească pe Patrick cu spaghete. Deși provocare a stârnit amuzamentul fetelor, Bianca nu a înțeles reacția Juliei în momentul în care Patrick a extras-o pe Virginia.

Bianca: Știi dintre cine ai ales, Patrick? Dintre mine și Virginia.

Patrick nu a înțeles reacția Biancăi

Patrick, într-o încercare de a detensiona situația, s-a apropiat de Bianca pentru a o săruta, însă aceasta nu și-a dorit ca sărutul să fie pe buze, respingându-l ușor. 

Bianca: Ești murdar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Patrick: Bine. Pa.

După ce le-a explicat băieților ce s-a întâmplat în timpul jocului, Patrick a mărturisit că Bianca s-a supărat pentru că el a extras numele Virginiei în locul ei.

Patrick: Dintre Bianca și Virginia, am extras Virginia și s-a supărat Bianca pe mine. Am vrut s-o pup și n-a vrut să mă pupe. Dar foarte urât că a făcut așa.

Citește și: Patrick, moment de sinceritate în camera roșie. Concurentul a recunoscut asta despre Bianca: „M-ar deranja”

Situația a fost amplificată de o altă reacție din casă, care a trezit curiozitatea Biancăi.

Aceasta a observat că Julia s-a bucurat în mod special când a văzut că Patrick va interacționa cu Virginia. 

Bianca: Ba da, a fost amuzant. Dar nu înțeleg de ce s-a bucurat așa tare Julia când a văzut că e vorba de Virginia. N-am înțeles râsetele Juliei.

Patrick, resimțind tensiunea din partea Biancăi, a explicat că astfel de situații îl afectează. Deși momentul a pornit ca o simplă provocare amuzantă, se pare că reacțiile și tensiunile din casă au scos la iveală emoții și sentimente mai adânci între concurenți.

Patrick: Mă stresez pentru că se consumă aiurea și mă încarcă și pe mine.