Bianca de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”O să vedeți în curând” Unde se află și alături de cine a fost surprinsă concurenta

Author: Diana Bostan

Bianca de la ”Casa iubirii” a plecat în Suedia

Sursa: Instagram- Bianca Mândru

Bianca de la ”Casa iubirii” și-a luat prin surprindere fanii cu ultimele sale postări. Nu, vedeta nu a renunțat la emisiune, ci doar a vrut să petreacă sărbătorile departe de România.

Bianca Mândru a plecat în Suedia. Concurenta emisiunii ”Casa iubirii” și-a petrecut sărbătorile alături de o persoană specială, iar totul a fost filmat și împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare.

Concurenta și-a petrecut revelionul în Suedia

Bianca de la ”Casa iubirii” își trăiește visul. Concurenta și-a găsit dragostea în cadrul emisiunii și este la doar un pas de marea finală.

Profitând de pauza pe care a avut-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Bianca a decis să părăsească România și să plece în Suedia pentru a sărbători trecerea în noul an.

Citește și: Casa iubirii: Radu o atacă pe Bianca în fața lui Ionuț: „Lui Ionuț nu cred că o să-i convină!”. Ce acuzații îi aduce Radu concurentei

Concurenta a mers în vizită la bunul său prieten, Vlad, pe care îl știe încă din copilărie, iar legătura dintre cei doi fiind una extrem de specială.

Bianca a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, iar pe această cale a anunțat faptul că va posta și un nou vlog pe canalul său de YouTube.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Bună dragilor! Eu sunt în Suedia și pregătesc pentru voi cele mai faine vlog-uri la mine pe YouTube.

O să vedeți în curând vlog-ul meu de revelion, cum am petrecut revelionul, cu cine, cum ne-am distrat, tot, absolut tot”, a spus Bianca Mândru, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Bianca a petrecut alături de bunul său prieten

Bianca și Vlad s-au reunit cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind momentul perfect pentru a depăna amintiri. Cei doi sunt prieteni din copilărie, iar tânărul locuiește în Suedia de mai mulți ani, însă distanța nu a fost o piedică pentru prietenia lor.

Concurenta a vizitat și mâncat tot ce i-a poftit inima, însă cu gândul la Ionuț. În urmă cu câteva zile, Bianca a postat o fotografie alături de iubitul ei, menționând faptul că cel mai frumos lucru din anul 2023 a fost că l-a întâlnit pe el. Fotografia a strâns imediat mii de aprecieri și comentarii din partea susținătorilor.

Citește și: Casa iubirii: Bianca, mărturisiri neașteptate despre Ionuț! „Eu mereu am avut dubii!” Concurenta crede că partenerul ei nu intrat în emisiune pentru ea! Iată ce reacții s-au stârnit în platou

Bianca a postat și un mesaj de mulțumire pentru tot ce i s-a întâmplat în anul 2023 și speră că și anul 2024 o va surprinde în mod plăcut. ”La finalul acestui an, sărbătorim începutul unui nou capitol plin de promisiuni și oportunități. Sper ca noul an să aducă bucurie, fericire și multe realizări remarcabile. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea necondiționată în tot parcursul meu. Prezența și sprijinul vostru au fost o sursă de inspirație și putere pentru mine”, a scris Bianca Mândru, într-o postare pe contul său de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?