Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Autor: Diana Tilă

Bianca de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Bianca Mandru

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Bianca Mândru, una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii, și-a surprins fanii cu ultima postare din mediul online. Iată ce a găsit aceasta în casă, după ce niște bărbați au intrat în locuința ei.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Cine sunt, de fapt, bărbații care au intrat în casa Biancăi

Bianca a devenit foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu fanii săi tot ce face în viața profesională și personală. Astfel, fosta concurenta din Casa iubirii publică fotografii sau clipuri video în care spune ce face în fiecare zi.

Recent, tânăra i-a anunțat pe fanii ei că are ceva de reparat în casă, motiv pentru care niște muncitori au intrat în locuința sa, în timp ce aceasta era plecată.

Însă, în momentul în care s-a întors acasă, tânăra a rămas fără cuvinte. Chiar dacă a fost mulțumită de lucrare, fosta concurentă din Casa iubirii nu a putut trece cu vederea mizeria pe care aceștia au lăsat-o în urma lor. 

Astfel, Bianca a decis să împărtășească această întâmplare cu urmăritorii săi și să le transmită și un mesaj.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

''Iar au fost bărbați în absența mea, la mine acasă, și iar au făcut mizerie. Atât de bărbătesc și firesc este acest lucru. Oare ar trebui să înceapă să îmi placă?'', este anunțul Biancăi de la Casa iubirii, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Cine este bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin Biancăi

Bianca Mândru a dezvăluit cine este bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin atât în viața de zi cu zi, cât și pe vremea când încă era concurentă în Casa iubirii.

„Am un prieten foarte bun, îl cheamă Vlad. În multe situații nu știam cum să le abordez și-mi era greu să-i povestesc, ce simt, cum se întâmplă(...).

Susținerea asta necondiționată pe care am primit-o din partea lui era ca și cum aș fi primit susținere de la un milion de oameni. Erau momente în care îl sunam când eram fericită și mă înregistra. Când se întâmpla ceva, îmi trimitea video-ul și-mi spune: Uite, erai așa, poți fii și așa (n.r.: veselă). Are mai multe moduri de a aborda situațiile într-un mod foarte inteligent și destul de detașat. Susținerea
lui a fost fundamentală pentru mine.

Citește și: Ce se întâmplă cu Bianca după despărțirea de Ionuț. Vecinii se plâng de ea. Cum se apără fosta concurentă

(...) M-a ajutat foarte mult în toată emisiunea, el știe mai bine cum funcționează televiziunea decât mine. M-a ajutat să rămân calmă. El pe mine mă vede ca pe cea mai bună persoană din lumea asta, ne motivăm unul pe altul, eu cred foarte mult în el, el crede foarte mult în mine”, a declarat Bianca, în podcastul lui Ionuț Stoica.