Bianca de la „Casa iubirii” aruncă bomba după despărțirea de Ionuț! A recunoscut cine este concurentul pe care l-ar săruta: „Ai câștigat un kiss”

Autor: Lavinia Medrea

Bianca Mândru

Sursa: Captură YouTube Foc pe Bârfă

Bianca Mândru, o fostă concurentă de la „Casa iubirii”, a aruncat bomba în cadrul unui podcast!

Bianca Mândru, fostă concurentă a sezoanelor 1 și 2 ale emisiunii „ Casa iubirii ” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, a fost invitată în podcastul „Foc pe Bârfă”, moderat de Ionuț Stoica, și el fost concurent din competiție.

Bianca a recunoscut cine este concurentul pe care l-ar săruta

Bianca, așa cum o cunoaște toată lumea, este o fire îndrăzneață care spune mereu lucrurilor pe nume, așa că nu s-a ferit să recunoască în fața fostului ei coleg, Ionuț, cine este concurentul din „ Casa iubirii

pe care l-ar săruta!

Ionuț este cel care i-a propus Biancăi, la final de podcast, să facă un joculeț, respectiv celebrul „Kiss, Marry, Kill (n.r.: sărut, căsătorie, omor)” pe care concurenții îl joacă des în emisiune.

Citește și: Robert și Giuly de la „Casa iubirii” s-au afișat într-o ipostază incendiară! Fotografia care i-a pus pe fani pe jar

Bianca a trebuit să extragă câte trei bilețele pe care era notat câte un nume al câte unui concurent din sezoanele 1 și 2 din „Casa iubirii”, iar Bianca trebuia să aleagă pe cine omoară, cu cine se căsătorește și cu cine se sărută. Prima extragere a fostei concurente i-a implicat pe Patrick, Marinel și Emanuel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dat fiind faptul că Bianca se înțelegea bine cu Emanuel și știe că are o relație serioasă, aceasta i-a dat „marry”. Marinel a primit „kill”, iar sărutul l-a primit Patrick, lucru care l-a amuzat foarte tare pe Ionuț!

Citește și: Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” va naște în scurt timp

„Patrick, ai câștigat un kiss (n.r.: sărut)”, a spus Bianca, amuzată din cauza jocului.

Bianca, dezvăluiri despre fosta relație

Jocul dintre Ionuț și Bianca a continuat, iar extragerile s-au repetat la dorința brunetei. De data aceasta, printre opțiunile ei, pe lângă Radu și Ionuț Stoica, chiar moderatorul podcastului, s-a aflat și Alex, fostul iubit al Biancăi, despre care a făcut o dezvăluire și o alegere în joc neașteptată.

„Cu Alex am avut o relație, am avut și kiss, marry n-am avut dar se pare că nu suntem potriviți”, a spus Bianca, după care a ales să-i dea „kill” fostului ei partener.

În final, Biancăi i-au mai rămas doar „marry” și „kiss” dar cum nu-i putea da lui Radu niciuna dintre variante, a ales să-i dea „kill”, iar lui Ionuț Stoica să-i dea și „kiss”, și „marry”.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.