Bianca de la ”Casa iubirii”, despre căsătoria cu Ionuț: ,,Este ceva serios”. Cum și-ar dori fosta concurentă să fie cerută de iubitul ei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 mar 2024, 21:03

Cum și-ar dori Bianca de la ”Casa iubirii” să fie cerută în căsătorie

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca Mândru și Ionuț Manda sunt protagoniștii unei povești de dragoste ce a luat naștere în ”Casa iubirii”. Fosta concurentă a dezvăluit în premieră cum și-ar dori să fie cerută în căsătorie de către partenerul său.

Invitată în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Bianca Mândru a vorbit despre relația ei cu Ionuț, dar și despre căsătorie. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” susține că cei doi își doresc ca totul să vină de la sine, însă și-a imaginat cum ar decurge momentul cererii în căsătorie.

Cum și-ar dori Bianca de la ”Casa iubirii” să fie cerută în căsătorie

Bianca Mândru a dezvăluit că relația ei cu Ionuț avansează pe zi ce trece, însă nu știe cum ar răspunde pe moment la marea întrebare.

Fosta concurentă susține că totul depinde de starea în care se află, dar și de loc.

Citește și: ”Va avea loc într-o vacanță”. Bat clopote de nuntă pentru Ionuț și Bianca de la ”Casa iubirii”? Cum s-a gândit fostul concurent să-și ceară iubita în căsătorie

Ea a explicat că este o persoană spontană și că răspunsul ei ar putea varia în funcție de circumstanțe.

Într-un context romantic, ar putea spune "da", dar este important pentru ea ca momentul să fie sincer și să se desfășoare într-un cadru potrivit, cu intenție și seriozitate. Bianca a subliniat că sinceritatea este crucială și că atunci când îți pasă de o persoană, răspunsul vine natural și spontan, indiferent dacă este vorba de un moment romantic sau amuzant.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„În acest moment nu știu cum aș răspunde. Eu sunt o persoană spontană, poate dacă m-ar întreba azi, acum și pe undeva prin spate...aș zice ”nu”, dar dacă mă întreabă diseară, acasă, într-un context romantic, voi spune ”da”. Este ceva serios. Pentru mine contează să fie sincer, să fie într-un moment potrivit și să fie cu intenția și seriozitatea necesară pe care o merită un astfel de moment.

Poate fi romantic, poate fi amuzant, dar contează sinceritatea. Când ții la o persoană vine natural și spontan”, a spus Bianca Mândru pentru ” Culisele iubirii ”.

Ce ar schimba frumoasa șatenă la iubitul ei

Bianca și Ionuț au luat hotărârea de a locui separat pentru o perioadă, astfel încât fosta concurentă să experimenteze și acest lucru, acela de a locui singură.

Chiar și așa, cei doi se înțeleg de minune, iar Bianca a realizat faptul că nu ar avea ce să schimbe la partenerul său în ceea ce privește relația lor.

Citește și: „De luna asta o să mă mut”. Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au separat după primul ”te iubesc”. Ce l-a determinat pe tânăr să părăsească locuința șatenei

Fosta concurentă a menționat că este de părere că Ionuț ar trebui să-și gestioneze mai eficient timpul său personal, dar în ceea ce privește relația lor, ea nu vede nevoia unei schimbări. Ea a subliniat că îl acceptă pe Ionuț așa cum este și nu simte că acesta ar trebui să lucreze la ceva anume în legătură cu relația lor. 

„Cred că Ionuț ar trebui să-și organizeze mai bine timpul lui, în ceea ce-l privește pe el, dar în ceea ce privește relația noastră...eu chiar nu văd la ce ar trebui să lucreze. Eu îl accept așa cum este și nu are la ce să lucreze. Dacă înainte vedeam anumite banalități, chestii prin casă, acum văd relația asta cu alți ochi. Nu sunt lucruri la care ar trebui să lucreze. Cred că orice pas ai face către o persoană, la rândul ei ar trebui să vină lângă tine. Cât timp lucrurile se fac împreună este totul mult mai simplu”, a mai spus Bianca de la ”Casa iubirii”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?