Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț! „M-a speriat, m-a inhibat”. Ce a putut să-i facă fostul ei iubit când locuiau împreună

Autor: Lavinia Medrea

Bianca, dezvăluiri neașteptate

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Bianca Mândru, o fostă concurentă de la „Casa iubirii”, a vorbit despre perioada în care a locuit cu Ionuț, fostul ei iubit.

Bianca Mândru, fostă concurentă a sezonului 2 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, și-a deschis sufletul și a vorbit, mai sinceră ca niciodată, despre perioada în care a locuit cu Ionuț, dar și despre momentul în care relația lor s-a degradat semnificativ.

Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț

Prezentă în emisiunea „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Bianca a vorbit despre momentul în care relația dintre ea și Ionuț a luat-o la vale.

Se pare că decizia de a se muta împreună imediat după ieșirea din competiție i-a făcut tinerei mai mult rău decât bine. 

Citește și: Sebastian, întâlnire de gradul zero cu mama Robertei! „Nu știu dacă îmi pare bine!” Aflați ce se va întâmpla, vineri, 21 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mi-a fost foarte greu, după ce am ieșit din emisiune, să petrec atât de mult timp cu el. Asta a stricat foarte mult relația, probabil dacă el era la casa lui și eu la casa mea, relația ar fi luat o altă întorsătură, nu știu dacă pozitivă sau negativă dar, cu siguranță, ar fi durat mai mult”, a declarat Bianca.

Bianca s-a temut de un viitor cu Ionuț

Cu toate că, atunci când erau împreună, păreau fericiți să-și clădească un viitor împreună și poate, mai târziu, să formeze o familie, iată că în sufletul Biancăi existau teamă și greutăți. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a declarat că perioada în care a locuit cu Ionuț a fost înfricoșătoare pentru ea, iar prima impresie pe care tânărul i-a lăsat-o a făcut-o să se gândească mai bine în privința viitorului pe care avea să-l aibă cu Ionuț, băiatul cu care s-a cuplat încă de când erau amândoi concurenți în emisiune.

Citește și: Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

„Pentru mine stând în casă împreună a fost un fel de promo la ce m-ar așteptat în viitor. M-a speriat, m-a inhibat, n-am putut fi eu, și totul s-a dus într-o direcție mai urâtă chiar dacă, după, el s-a mutat și eu m-am mutat, era greu de schimbat acea primă impresie”, a mai spus Bianca, în emisiunea „Culisele

iubirii”.

 


În prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii” au continuat discuțiile aprinse despre triunghiul amoros dintre Alexandra, Gagea și Patrick.