Bianca de la Puterea dragostei a spus tot despre "despartirea fake" de Livian: "Nu sufar dupa Livian!"

Autor: L.S.
Actualizat: 10 feb 2020, 12:33
Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca Comanici de la Puterea dragostei a lamurit situatia despre despartirea de Livian si despre acuzatiile ca ar fi o despartire falsa, de show. Care este adevarul?

Bianca Comanici a spus totul despre despartirea de Livian, subiect pe care multi fani "Puterea dragostei" l-au considerat fals si chiar i-au invinuit pe cei doi ca fac acest lucru pentru show.

Puterea Dragostei- Iata ce a spus Bianca despre ce simte si cum stau lucrurile cu adevarat

" Cea care a exagerat de cele mai multe ori am fost eu. El este o persoana introvertita si il faci greu sa spuna ceva si nu este genul care sa spuna ceea ce gandeste.

El nu are nevoie de sfaturi si se descurca singur. Eu zic ca ar trebui sa il protejam un pic pentru ca si el sufera acum. El sufera mai mult acum decat mine. El are o problema in momentul de fata! Eu chiar nu sufar!

Acest om, de cand a luat hotararea sa ne despartim, imi scrie in continuare dimineata si nu ma lasa sa ma culc suparata seara, imi face cadouri, ma intreaba cum ma simt si sta langa mine.

Nu e ca si cum ma ignora, nu ma baga in seama sau asa ceva! Din moment ce noi inca stam impreuna si imi ofera protectia si respectul, eu nu o consider o despartire! Nu am de ce sa sufar! Nu stiu exact scopul lui pentru care ne-am despartit!

La un moment dat l-am mintit si el a inceput de atunci sa se schimbe. Din cauza mea! Aseara am realizat acest lucru! Noi doi avem aproape aceeasi relatie ca inainte!

Citeste si: Bianca si Livian s-au impacat sau au ramas prieteni? Cum s-au filmat IMPREUNA: ''Nu va incredeti in...''

Citeste si: Livian și Andreea Pirui, împreună în camera roșie! Ce au vorbit cei doi

Nu ma mai tine de mana, nu ne mai sarutam, nu ma mai striga "iubire". Nu-l mai judecati numai pe el! Amandoi suntem de judecat, dar eu am gresit mai mult.

El mi-a oferit de multe ori sanse, iar eu nu am stiut cum sa profit de ele.

Nu am stiut sa ii ofer ceea ce mi-a oferit el. Daca aveam o problema eu nu vorbeam cu el. El insista sa ii spun ce ce intampla cu mine si ma strangea in brate ca sa ma simt mai bine. El m-a invatat o multime de lucruri.

Am vazut multe comentarii ca este o cearta falsa si ca este pentru public, pentru emisiune, de show. Judecati mult prea repede! Nu ati vazut emisiunea ca sa stiti despre ce e vorba. Noi nu ne-am certat, nu am facut scandal, nu am postat ceva in care sa plang, sa sufar! Ceea ce considerati voi ca este cearta fake este de fapt o despartire intre noi doi si el a vrut sa o faca publica.

El nu a facut destartirea pentru voi! A facut-o pentru mine. Atunci am plans atat de mult si i-am spus ca nu pot sa stau fara el. Stiu ca ar trebui sa lupt! Sunt patru zile de cand ne-am despartit si eu incerc sa fiu o varianta mai buna a mea pentru ca vreau sa ii arat cum sunt de fapt eu. Voi nu puteti sa vedeti ce e cu adevarat in sufletul lui! Va rog sa il lasati in pace pentru ca el este cel care sufera in momentul de fata!

Vreau sa ma impac cu el si cred ca si el vrea! Ma simt usurata si sper ca m-ati inteles!", a spus Bianca Comanici intr-un vlog.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a facut-o de ras Livian pe Bianca de fata cu toata lumea, inainte de despatire: ''Acum ti-ai aratat adevarata fata...''

Citeste si: Bianca: "Ne-am despartit. Sunt decisa sa lupt pentru Livian". Ce spune concurenta de la Puterea dragostei despre despartirea ei de Livian

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe  canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari  pagina oficiala a emisiunii, dar si  pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.