Bianca de la "Puterea dragostei", amintiri din copilarie! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata concurenta cand avea doar cativa ani! Iata ce trasaturi a pastrat inca!

Autor: D.I.
Actualizat: 14 feb 2020, 14:42
video Foto(8)

Bianca este una dintre cele mai indragite concurente de la "Puterea dragostei".

Bianca a facut furori in casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii. Dupa mai multe incercari de a forma un cuplu, mai intai cu None, apoi cu Alex Bobicioiu, in cele din urma, tanara l-a cunoscut si s-a indragostit iremediabil de Livian. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni si, in ciuda multor obstacole aparute in calea fericirii lor, continua sa se iubeasca.

Desi si-au declarat mereu iubirea fara menajamente, Livian si Bianca au ajuns sa isi spuna deseori si cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".

Cei doi au aparent o relatie speciala si ca se iubesc, insa deseori relatia dintre ei devine tensionata si apar zvonuri potrivit carora o despartire este iminenta.

Vorbele nu s-au concretizat insa niciodata iar cei doi merg impreuna mai departe, trecand peste orice greutate care le apare in cale.

De curand, cei doi indragostiti au decis sa se desparta, in ciuda faptului ca se iubesc inca. 

Citeste si: Cele doua cupluri din casa "Puterea dragostei", momente tandre de Vallentine's Day! Andreea Pirui si Marius s-au sarutat, la fel au facut Ligi si Philip!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, criza nervoasa! Cum a incercat Andreea Mantea sa aplaneze cearta violenta dintre Turcu si fosta lui iubita! Iata ce s-a intamplat in culise!

Bianca a devenit usor nostalgica in ultimele zile atat din cauza deciziei luate de Livian, cat si din cauza dorului imens de casa. Concurenta a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini de pe vremea cand avea doar cativa anisori.

Bianca se autointituleaza "monstrulet", insa era o fetita tare frumoasa in copilarie. Iata imaginile care au facut deliciul fanilor sai, in mediul virtual:

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.