Bianca de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu protagonista serialului turcesc "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata imaginile in care cele doua au trasaturi comune!

Autor: D.I.

Bianca este una dintre cele mai indragite concurente de la "Puterea dragostei", atat din primul cat si din cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Bianca si Livian s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil. De aproape doua luni, cei doi indragostiti formeaza un cuplu in casa "Puterea dragostei" si incearca pe zi ce trece sa se apropie mai mult si sa se cunoasca reciproc.
Chiar daca au avut si momente mai dificile, provocate de gelozii infantile, Bianca si Livian au reusit pana in prezent sa le depaseasca si sa ramana in continuare uniti, indreptandu-se cu pasi repezi spre o relatie serioasa si responsabila.


Desi mule voci spuneau ca Bianca nu este hotarata inca in ceea ce priveste o relatie serioasa alaturi de Livian, deoarece inca mai este cu gandul la fie la Mocanu, fie la Iancu, se pare ca tanara este mai decisa ca oricand ca si-a intalnit marea iubire in persoana lui Livian.
Bianca a fost admirata si sustinuta de foarte multi fani inca din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragostei".

Acestia urmaresc cu mare interes tot ceea ce concurenta publica pe contul ei de socializare si au admirat mereu felul in care arata si se imbraca. Acestia au asemnata-o chiar si cu protagonista serialului "Lacrimi la Marea Neagra", care a inceput de curand sa fie difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Cele doua femei au cateva trasaturi ale fetei care le aseamana destul de mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Frumoasă ca întotdeauna.. semeni mult cu actrita din Lacrimi la Marea Neagra!", a scris unul dintre fanii Biancai, pe contul ei de socializare.

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei" nu a fost atat de slaba mereu! Iata cum arata la primele sale defilari pe marile podiumuri de moda!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.