Bianca de la "Puterea dragostei", mesaj inedit la aniversarea fratelui ei! Iata cat de mult seama cei doi! Ce anume i-a transmis tanara celui mai mare sustinator al ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2019, 17:25
video Foto(4)

Bianca este una dintre cele mai apreciate si votate concurente din casa "Puterea dragostei".

Bianca este de departe cea mai apreciata concurenta de catre public, inca de la inceputul competitie. Nu de putine ori aceasta s-a clasat pe locul 1 in topul preferintelor telespectatorilor. Desi are conflicte in mod constant cu restul concurentilor, Bianca stie sa isi impuna punctul de vedere si sa se faca placuta, la cei doar 19 ani pe care ii are.

 

 

Bianca s-a inscris la emisiune pentru a-si gasi jumatatea, dar pana in prezent, aceasta nu a reusit sa isi gaseasca un partener potrivit, care sa corespunda standardelor ei. In fiecare zi Bianca apare in cadrul emisiunii la fel de eleganta si cu un machiaj impecabil, care ii pune in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. 

 

Desi este cea mai controversata concurenta de la "Puterea dragostei", Bianca nu si-a pierdut deloc latura umana si astazi a tinut a ii transmita fratelui ei urari de ziua lui de nastere.

"La multi ani, frumusetea mea de frate! Te iubesc enorm!", a scris Bianca pe contul ei de socializare.

Se pare ca Bianca este foarte mandra de fratele ei, Victor, pe care il adora, deoarece este mezinul familiei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.