Bianca de la "Puterea dragostei", schimbare RADICALĂ de look! Cum a apărut în emisiune

Autor: A.I.

Bianca și-a schimbat look-ul radical. Iubita lui Livian a apărut astăzi în emisiune total schimbată.

Bianca și-a făcut codițe și arată complet diferit. Este la fel de frumoasă, la fel cum a obișnuit pe toată lumea.

Bianca le-a făcut fetelor o mărturisire incendiară în emisiunea de astăzi" Puterea dragostei". Ea a dezvăluit că băieții i-au spus că au văzut un filmuleț cu ea făcând amor în 3.

Bianca le-a făcut dezvăluirea incendiară fetelor pentru a le convinge că băieții aduc subiecte false în emisiune.

Ea a povestit totul:

"Măi, fetelor, eram prin ianuarie, nu mai știu ce lună eram, și au început băieții să spună că au văzut o filmare cu mine, cum făceam eu în 3 sau nu știu ce, că un prieten de-al meu, ce-o fi fost, în emisiune, s-a dus cu ei la baie și le-a arătat filmulețul. Zic: "Bă, dacă ați văzut filmulețul, l-ați salvat, arătați-mi și mie filmulețul, să-l văd și eu".

Eu am încheiat subiectul, știu că nu-i adevărat, nu mă interesează, n-am făcut, nu-i treaba mea", le-a povestit Bianca fetelor în emisiunea de astăzi" Puterea dragostei ". 

Pirui a fost revoltată. Iată schimbul de replici dintre cele două:

Pirui: Cât s-a vorbit pe subiectul ăsta?

Bianca: Ei vorbeau, dar nu vorbeau cu mine. 

Pirui: Are sens să te acuze direct, o săptămână încontinuu, nu te-ai enerva?

Bianca: N-a crezut nimeni

Pirui: Eu m-aș enerva

Bianca: Până în momentul în care prietenul meu a zis "Băi, nu există nicio dovadă, nimic, eu n-am arătat așa ceva. Și toată lumea oricum știa... uite, în sfârșit cineva care a spus că nu există, au mințit ei

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", isi doreste sa devina mamica? Iata ce anume a aparut pe contul ei de socializare!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a revenit în casa "Puterea dragostei"! 

Bianca a revenit în casa" Puterea dragostei", spre fericirea lui Livian, după o binemeritată vacanță de o săptămână. Bianca se plângea anterior că are o perioadă lungă de când nu a mai fost acasă.

Bianca Comănici a avut mai multe certuri cu Livian legate de o plecare a ei temporară din casa" Puterea dragostei".

Bianca a plecat în cele din urmă o perioadă din emisiune, iar recent s-a întors. Ea pare foarte odihnită și cu un alt chef de reality-show.

"Dacă ea vrea doar o pauză eu sunt dispus să rămân în casă, că n-aș avea cine știe ce activități din astea. Dacă ea vrea să plece...'', spunea Livian înainte de plecarea Biancăi.

"Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul fals care a apărut pe internet

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost  anunțul care i-a șocat  pe numeroșii fani ai celor doi. Mai ales câștigătoarea primului sezon" Puterea dragostei" are numeroși fani.

Livian și Bianca NU s-au despărțit! Ea a plecat într-o pauză binemeritată de o săptămână și, ulterior, s-a întors în emisiune. Plecarea Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a și despărțit de Livian, însă nu este cazul.

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost un anunț fals care a circulat pe internet. Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

"Livian si Bianca s-au despartit!....Asta citim aproape in fiecare saptamana....ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None....ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h....ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???", a fost un mesaj apărut pe internet.

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei" a făcut amor în 3?! A vorbit ea însăși despre asta: "Băieții mi-au spus că au văzut filmulețul"

Citeste si: Mocanu, noi tensiuni uriașe cu Andra: "Ai fost la Larisa în apartament, ai dormit cu ea?"! Ce răspuns a dat Mocanu

Citeste si: Vai, ce rușine! O concurentă de la "Puterea dragostei" și-a atins zona intimă chiar în fața camerelor! Momentul a fost filmat VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.