Bianca, decizie radicală în privința lui Adrian! „M-a făcut să dau pași înapoi acum” Concurenta se va întâlni cu Sorin în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 iun 2022, 20:42
casa iubirii Foto(4)

Bianca intra in casa baietilor

Sursa: Captură KANAL D

Bianca se simte dezamăgită de comportamentul lui Adrian și are de gând să facă pași înapoi în ceea ce privește relația lor.

După plecarea lui Costi în cea mai recentă Gală, în Casa iubirii a intrat o nouă concurenta, Alexandra, care a făcut furori cu atitudinea și cu frumusețea ei în rândul băieților. Încă de la apariția să, Alexandra a dat de înțeles tuturor că se simte atrasă de Adrian, iar apoi de Radu. În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Bianca a răbufnit după o ceartă aprigă cu Sorin.

Însă și mai mult a indignat-o faptul că Adrian, cel care pretinde că o place și că îi este partener, nu a intervenit prompt pentru a-i lua apărarea în timpul disputei sale cu Sorin.

Bianca, decizie radicală în privința lui Adrian! „M-a făcut să dau pași înapoi acum”

În ediția de vineri, în Casa iubirii vor continuă tensiunile între Bianca și Sorin, care își vor adresa replici pline de ironie.

Dezamăgită de atitudinea indiferentă afișată de Adrian, Bianca încearcă să se distanțeze de acesta și mai mult decât atât, îi va spune lui Sorin că îi va aduce un cadou.

Bianca: Adrian, trezirea!

Sorin: Eu cred că mi-a pus și Bianca un gând bun!

Bianca: O să vin în casă și o să-ți fac un cadou din suflet!(...)

M-a făcut să dau pașii înapoi acum!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Bianca va merge în camera roșie pentru a se întâlni cu Sorin, însă Adrian nu va privi deloc cu ochi buni această întâlnire a celor doi. Tânărul își va dori să privească și să audă tot ceea ce vor discuta Bianca și Sorin.

Kinga și-a exprimat și ea dezacordul față de comportamentul lui Adrian la adresa Biancăi și a spus răspicat faptul că ea nu ar permite partenerului ei să aibă o astfel de atitudine.

Citeste si: Bianca tună și fulgeră. Sorin a scos-o din sărite: ”Am tăcut foarte mult” De ce concurentul o tachinează tot timpul

Citeste si: Costi, adevărul despre cine ar putea câștiga Casa Iubirii. Pe cine vede în Marea Finala fostul concurent: "Sunt telepatici! Nu e nevoie să își vorbească"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.