Bianca, dispusă să îl ierte pe Livian și să se împace cu el? Incredibil ce a dezvăluit: "În caz că se uită, el trebuie să știe..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2020, 15:56
Bianca, în platoul Wowbiz
Sursa: Instagram

Între Bianca și Livian lucrurile sunt clare acum, mai ales după ce el s-a afișat alături de noua lui iubită. Cu toate acestea, este Bianca dispusă să treacă peste tot și să se împace cu Livian?

Susținătorii lor au crezut până în ultimul moment că Bianca și Livian se vor împăca, dar acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda faptului că după Marea Finală Puterea Dragostei părea că sunt pe punctul de a forma din nou un cuplu.

Bianca a recunoscut că încă îl iubește pe Livian. Ar vrea să se împace cu el?

Imaginile în care Livian apare în timp ce o sărută pe Florentina, noua lui iubită, cu siguranță au făcut-o pe Bianca să sufere, având în vedere că aceasta

are în continuare sentimente puternice pentru Livian. Deși mulți s-ar fi așteptat ca fosta concurentă de la Puterea Dragostei să își dorească să îl uite definitiv după ce l-a văzut alături de o altă femeie, Bianca a dat de înțeles că ar fi dispusă să îl ierte pe Livian.

Invitată într-o emisiune, Bianca Comănici a recunoscut că încă îl iubește pe Livian și a ținut să îi transmită acestuia un mesaj, amintindu-i ce sacrificii ar fi fost dispusă să facă pentru el și pentru ca povestea lor de dragoste să aibă un final fericit.

Citeste si: Bianca si Livian, impreuna si dezbracati! Imaginile care fac inconjurul internetului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta. A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine.

Atât.", a dezvăluit Bianca într-un live la wowbiz.ro

Citeste si: Bianca, mesaj emoționant după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: "Am răni adânci, dar dragostea..."

La scurt timp după ce Bianca a dezvăluit că ea și Livian s-au separat definitiv, fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat în public alături de Florentina, noua lui iubită.

Cei doi nu au ezitat să se sărute, confirmând astfel că au o relație.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima vacanță alături de Florentina: „Suntem non-stop unul cu altul”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.