Bianca Dragusanu a ajuns la sectia de politie, dupa ce a fost amenintata! Incredibil ce i-a spus agresorul: "Intru peste tine în casă și peste fiica ta"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2022, 18:30
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a ajuns la politie noaptea trecuta

Bianca Dragusanu a ajuns urgent la politie dupa ce ea si fiica sa au primit amenintari.

De cand a revenit din vacanta, Bianca Dragusanu trece prin clipe de cosmar. Aceasta a fost nevoita sa apeleze la politie dupa ce a primit mai multe amenintari la adresa ei si a fiicei sale prin telefon. Panicata de faptul ca ea si fiica sa, Sofia, ar putea pati ceva grav, Bianca a chemat de urgenta politia.


Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a ajuns la politie noaptea trecuta

Bianca Dragusanu a trecut prin momente extrem de dificile seara trecuta, cand a primit mai multe apeluri prin care a fost amenintata de un necunoscut. Potrivit declaratiilor Biancai, persoana respectiva ar fi spus că va intra în casă pestea ea și peste fetița ei, fapt ce a panicat-o enorm și de aceea a apelat la ajutorul autorităților.

"Am fost amenințată eu și fetița mea.

Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea.

Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ‘Intru peste tine în casă și peste fiica ta.

Sunt în fața blocului!’. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat", a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Dragusanu a mentionat ca au existat trei apeluri de la numere diferite de telefon si ca initial nu a vrut sa le ia in seama, insa s-a panicat foarte mult atunci cand a fost amenintata si fiica sa si atunci a decis sa ia masuri de urgenta pentru a-si proteja fiica.

"Au fost trei telefoane, de ieri până azi. Trei telefoane de la numere diferite (…) Se poate, nu se poate intra peste mine, eu sunt o femeie singură, au mai intrat și alții la noi în complex.

Dacă vrei să intri și să faci rău cuiva, intri (…) Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă", a mai adaugat Bianca.

Bianca a apelat si la ajutorul avocatului ei, care, potrivit primelor informatii, a dispus o anchetă penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și hărțuire.

Citeste si: Catalin Botezatu, marturisiri incredibile despre Bianca Dragusanu! "Bianca e creatia mea!" Celebrul designer are inca sentimente pentru fosta lui iubita?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, anunț bombă după eliberarea lui Alex Bodi: "Sunt iubită"! Ce a primit vedeta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.