Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta se confruntă cu o alergie severă. Ce reguli trebuie să respecte în următoarea perioadă: ”Trebuie să mă dau cu tot felul de creme”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 oct 2023, 03:50

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram”

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, deoarece se confruntă cu o afecțiune dermatologică.

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Vedeta își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, a postat pe Instagram un clip video în care a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de natură dermatologică.

Bianca Drăgușanu se confruntă cu o problemă dermatologică

Vedeta le-a povestit fanilor din online că se confruntă cu o alergie, care ar fi survenit după ce a folosit un produs cosmetic.

Bianca a mers de urgență la medic pentru investigații, iar în următoarele zile trebuie să respecte o serie de reguli stricte. Blondina nu mai are voie să se machieze o perioadă.

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram. Eu mă confrunt cu o mică problemă dermatologică, adică am făcut o iritație, o alergie, ceva de la un produs cosmetic și, în urma unui consult de specialitate trebuie să stau nemachiată câteva zile, pentru că trebuie să mă dau cu tot felul de creme pe pleoape, dar sunt așa de fericită, pentru că

avem filtrele astea, am și gene, am și eyeliner, am și un pic de blush în obraji. Ce-mi mai trebuie mie make-up, găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu. Clar, fără doar și poate, filtrele astea sunt o invenție dumnezeiască, adică te doare la papuc. Pe vremea asta, ce să te mai machiezi.”, 
a spus Bianca Drăgușanu în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Mă văd mireasă săptămânal”. Este pregătită Bianca Drăgușanu să facă marele pas în relația ei? Primele declarații despre nuntă ale vedetei

Totodată, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a stârnit numeroase controverse din cauza numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut pentru a arăta bine. Vedeta a mărturisit că are câteva trucuri de frumusețe. 

”Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc',  a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a fost amenințată de o fană care i-a cerut 14.000 de euro pentru tratamente corporale de slăbit: „A început să mă terorizeze”