Bianca Drăgușanu, adevarul despre relația pe care o are cu mama lui Gabi Bădălău: "Daca mă placi, bine, daca nu, du-te-n papuc!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2023, 02:30

Bianca Dragusanu a povestit voalat si despre relatia distanta pe care o are cu mama ibitului ei

Sursa: Instagram

S-a tot scris despre relatia ostila pe care Bianca Dragusanu ar avea-o cu soacra ei, mama lui Gabi Badalau.

Pentru prima data, focoasa vedeta a vorbit și despre relația despre care mulți au spus că nu este tocmai una roz intre ea și mama iubitului ei, Gabi Badalau. Mai mult, tot Bianca a dezvăluit într-un interviu, mai demult, faptul că nu o cunoaște pe mama iubitului ei pentru că aceasta nu își dorește, însă o respecta și o cataloghează fiind o adevărată doamna, a dezvaluit vedeta pentru wownews.

Bianca Dragusanu a vorbit despre relatia rece pe care o are cu mama lui Gabi Badalau

Citeste si: Mesajul dur pe care Bianca Drăgușanu i l-a transmis lui Gabi Bădălau după cel mai recent scandal: "Persoanele care nu știu să mă facă regină, vor dispărea din viața mea!"

Însă, în urma scandalului în care Bianca Drăgușanu a fost implicata, vedeta a răbufnit și a vorbit despre relația pe care o are cu mama iubitului ei, mai precis despre faptul că: "Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare.

Eu nu îmi doresc o relație cu o persoana care nu își dorește o relație cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate să fie președintele tarii și primul ministru. Nu mă interesează. Daca mă placi bine, daca nu, du-te-n papuc. Nu mă bag în seama...da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea.
Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Dragusanu, declaratii usturatoare: "Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva 

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Eu nu am regrete, nu mă interesează cum mă văd alte persoane.

Eu îmi fac o părere după ce intru în contact cu o persoana. Eu pot să îmi creez simpatii sau antipatii. Ce să regret, că nu mă place tanti Vasilica...sunt o grămadă. Sunt niste ipocrite cele care spun că nu mă urmăresc, dar stiu tot ce fac!, a declarat Bianca Drăgușanu cu privire la acest subiect.