Bianca Drăgușanu, a dezvăluit secretul din spatele unei siluete de invidiat. Două alimente pe care vedetea le evită cu sfințenie: „Nu poți face din mâncare un stil de viață”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 03:40
Ce alimente consuma Bianca Dragusanu?
Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este secretul din spatele unei siluete de invidiat. Vedeta spune că nu ține nicio dietă, însă evită două alimente cu sfințenie.

Bianca Drăgușanu are 39 de ani și o siluetă de invidiat. De-a lungul anilor a trecut prin schimbări radicale în ceea ce privește aspectul fizic. Vedeta se mândrește cu formele ei bine definite, chiar dacă a apelat și la ajutorul doctorului estetician, care i-a făcut câteva retușuri. Bianca a dezvăluit că nu ține nicio dietă strictă, însă a exclus din alimentația ei două alimente.

Bianca Drăgușanu, secretul din spatele unei siluete de fotomodel

Bianca Drăgușanu a fost invitată la un podcast în care a dezvăluit ce consumă pentru a se menține în formă și totodată pentru a nu acumula kilograme în plus.

Vedeta a mărturisit că în urmă cu mai mulți ani ținea diete stricte, însă acum a găsit un remediu mult mai bun care o ajută să-și mențină silueta de model.

”Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a

spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate. Vedeta este disperată: "Nu știu ce să mai fac. Din păcate..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa vedetă a dezvăluit că a exclus din alimentația ei două produse pe care le evită cu sfințenie, mai exact, sarea și zahărul.

”E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul.

Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai afirmat Bianca Drăgușanu.

Este bine cunoscut faptul că Bianca a avut ceva probleme cu kilogramele în plus pe vremea când încă nu ajunsese să apară pe micile ecrane, însă s-a redresat iar astăzi are o siluetă bine definită, parcă despinsă din filme.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Care este meseria Biancăi Drăgușanu? Ce își dorea vedeta să devină în copilărie?