Bianca Drăgușanu, detaliu neașteptat despre fiica ei, Sofia. Cum se prezintă micuța în fața necunoscuților: "Peste tot spune asta!"

Autor: Alice Popescu

Bianca Dragusanu, moment de sinceritate despre fiica ei

Sursa: Instagram

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum se prezinta Sofia, fiica ei si a lui Victor Slav atunci cand face cunostinta cu oamenii.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, în vârstă de 5 ani, au o relație foarte speciala. Mai mult decât mama-fiica sunt și prietene de nedespărțit, iar frumoasa vedeta îi face micuței toate poftele. Mai mult decât atât, Sofia este îndrăgostită de mama ei și atunci când merge în parc sau când face cunoștință cu oamenii spune că o chiama Sofia Drăgușanu și că este fiica vedetei: "Peste tot spune că sunt mămică ei și că sunt frumoasa și că eu sunt o regina și ea o prințesă.

Peste tot unde merge, așa se prezinta, în parc, la copii. Când face cunoștință cu o fetiță, spune: "Știi cine sunt eu?! Chestia asta o are de la maica-mea. Ea suferă de harfele astea. Maica-mea daca sta mult cu copilul, o manipulează, se dau ele mari așa..."

Citeste si: Bianca Drăgușanu, adevarul despre relația pe care o are cu mama lui Gabi Bădălău: "Daca mă placi, bine, daca nu, du-te-n papuc!"

Bianca Dragusanu despre mama ei, doamna Madi

Bianca a dezvăluit că mama ei se simte mai bine acum: "Încă mă are acea problema, însă este ținută sub control. Nu îmi place să vorbesc despre probleme. Îmi place să atrag tot ce e frumos în viață mea. O să le duc și pe Sofia și pe mama într-o vacanta în Dubai. Afacerea cu rochii de mireasa îmi merge foarte bine",

a spus Bianca Drăgușanu pentru emisiunea online  wownews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a fost implicata recent intr-un scandal imens atunci cand presa ar fi aflat ca s-a dus la 4 dimineata intr-un apartament unde Florin Salam tinea petrecerea burlacilor si unde era prezent si iubitul vedetei Gabi Badalau.

"Era o petrecere despre care nu vreau să vorbesc, nu am multe de spus. Niște personaje cu caracter îndoilenic, activități dubioase(...) Ce să zic? Am zis "Bună seară" și cam atât.

Au plecat. S-au scris și lucruri adevărate și mai puțin adevărate. M-am obișnuit. Eu nu spun, doamne ferește, că presă minte. Toată viața mea s-au scris lucruri și adevărate și mai puțîn adevărate. Nu că m-am săturat, m-am obișnuit. Presă nu minte, dar condimentează, că să fie mai spumos. Ar fi penibil din partea mea să vin aici să mă laud că am fost peste unii în casă. Presa nu minte, dar eu nu sunt un om agresiv.
Eu sunt împotriva a așa ceva, totodată pot să mă apăr dacă sunt atacată."
, a spus Bianca Drăgușanu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.