Bianca Dragusanu a facut furori la evenimentul Ralucai Badulescu intr-o tinuta de 15.000 de euro! Ceasul a fost accesoriul cel mai scump din outfit-ul divei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2017, 11:09
video Foto(4)

Bianca Dragusanu a aratat fabulos, marti seara, la evenimentul de lansare a liniei de incaltaminte a Ralucai Badulescu. Diva a atras, ca de obicei, privirile si a primit votul de “bravo, ai stil” de la toi cei prezenti la fata locului!

Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te vreau langa mine” a purtat o tinuta casual, completata de elemente vestimentare elegante, scumpe si sofisticate.


Bianca a mizat pe o pereche de pantaloni stramti din piele neagra lacuita, un t-shirt alb, care se mula perfect pe bustul generos si ii arata abdomenul plat, si o hainuta de blana naturala, in valoare de aproximativ 550 de euro!

Outfit-ul blondinei a fost completat cu ghete, cu toc cui, de opt centimentri, tot din piele lacuita, in acelasi ton cu pantalonii, al caror cost s-a ridicat la 100
de euro, dar si o geanta de firma de 2800 de euro!


Punctul forte al tinutei l-a constituit ceasul superb, este adevarat vechi de sase ani, in valoare de 12.000 de euro, care i se potrivea perfect in contextul hainelor si al evenimentului! Un plus si pentru inelul de 250 de lei, de dimensiuni mari, de care diva era foarte mandra!

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.