Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț! După ce s-a zvonit că este însărcinată în 10 săptămâni, acum a aruncat bomba: Sunt foarte emoționată

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 feb 2023, 02:55

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț! După ce s-a zvonit că este însărcinată în 10 săptămâni, acum a aruncat bomba: Sunt foarte emoționată

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

La scurt timp după ce showbizul a fost luat cu asalt de vestea că Bianca Drăgușanu așteaptă cel de-al doilea copil, acum un nou anunț a fost făcut chiar de vedetă.

Vestea că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Anunțul ar fi fost făcut chiar de ea, după ce a dat buzna la petrecerea lui Florin Salam pe motiv că iubitul ei era în compania unor domnișoare, așa a anunțat că va deveni mama. La scurt timp după această veste, un nou anunț vine din partea creatoarei de modă. 

Citeste si: S-au încins spiritele între Marinescu și Alexandra în direct! Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au luat la ceartă: "L-am bătut, a și plâns!"

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp

Aflată într-o vacanță de lux în Dubai, alături de Sofia, fiica ei, vedeta profită la maxim de vremea bună și de soare.

Însă, chiar dacă este în vacanță, vedeta nu lasă afacerile deoparte. Bianca Drăgușanu a anunțat în urmă cu ceva timp că și-a achiziționat, în sfârșit, un apartament în Emiratele Arabe, iar acum a venit momentul să-și vadă noua locuință.

Emoționată, vedeta și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că urmează să meargă să-și vadă noul apartament. Luxul și opulența sunt la nivelul așteptărilor pentru frumoasa blondină, care este extrem de entuziasmată de noua achiziție.

Bianca Drăgușanu a urcat în mediul online mai multe filmulețe cu noua ei casă, este un apartament luxos, amenajat cu bun-gust, exact așa cum îi place vedetei. Apartamentul nu este foarte mare, mai ales că vedeta merge acolo doar în vacanțe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Cum a ajuns Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți!"

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară?

Să fie aceasta vestea momentului în showbizul românesc.

Recent s-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată în două luni. În ultima perioadă, vedeta a fost surprinsă mergând de mai multe ori la o clinică privată pentru consultații, astfel s-ar concretiza că ar urma să devin din nou mamă, potrivit spynew.ro

Până în acest moment, blondina nu a ieșit public să vorbească despre sarcină, fiind extrem de ocupată în Dubai, acolo unde și-a cumpărat un apartament.

Citeste si: Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce detalii au ieșit la iveală

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.