Bianca Dragusanu a LESINAT la un eveniment monden din capitala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Bianca Dragusanu ar fi trebuit sa fie gazda unui eveniment minden realizat intr-un club din capitala, insa a lesinat in culise.

Roscata a reusit sa sperie pe toata lumea dupa ce i s-a facut rau si a lesinat in culise. O ambulanta a sosit la fata locului, iar medicii care au ingrijit-o au sfatuit-o pe Bianca sa se odihneasca. De altfel, chiar Bianca a marturisit pentru WOWbiz ca a fost foarte agitata in ultima vreme, a dormit putin si nu prea a mancat. Mai mult, stresului din viata personala prin care a trecut in ultima vreme i s-a adaugat si stresul profesional.



" Sunt bine, am avaut o zi foarte agitata, n-am reusit sa ma odihnesc in ultimele ore, a fost si putin dezechilibru alimentar si cam asta s-a intamplat. Am chemat medicii intr-adevar, dar sunt bine, am nevoie de odihna. M-am simtit epuizata, a fost un moment in care s-au descarcat bateriile, dar nu am nimic grav, medicii mi-au spus sa ma odihnesc si sa am un mic dejun copios de maine dimineata.
Sunt doar slabita
", a declarat Bianca.

Vezi primele declaratii ale Biancai Dragusanu pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.