Bianca Dragusanu a primit o declaratie surprinzatoarea la Mireasa 90 60 90

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:14

Bianca Dragusanu, Adelina Pestritu si stilistul Adi Popescu au fost vedetele invitate in aceasta editie a emisiunii Mireasa "90 60 90".

Bianca Dragusanu a venit la Mireasa 90 60 90 sa incurajeze concurentele si sa le dea in acelasi timp sfaturi despre cum trebuie sa arate in general si nu neaparat intr-un anumit mometn al vietii. Concurentele au fost foarte incantate de prezenta Biancai, admirand-o indelung din cap pana in picioare pentru tinuta ei si pentru felul cum arata.

Cea care a fost coplesita cel mai mult de prezenta vedetei a fost insasi Raluca Kabuya, concurenta care si-a atras cele mai multe critici si reactii negative din partea colegelor ei.
Cand a vazut-o pe Bianca in carne si oase, ea a inceput sa planga. Si Bianca, la randul ei a fost surprinsa de reactia concurentei, intreband-o in repetate randuri de ce plange. O admir foarte mult pe Bianca si nu ma asteptam la o asemenea surpriza. O iubesc foarte mult."

In timp ce Raluca era patrunsa de aparitia vedetei, Iolanda, o alta concurenta, a izbuncnit in lacrimi cand a auzit ca Raluca vrea sa arate ca Bianca.
"Trebuie sa mai creasca vreo jumatate de metru ca sa ajunga ca Bianca." 

Bianca le-a spus fetelor sa aiba incredere in ele si sa faca in asa fel incat sa se simta ele bine. "Eu nu regret nimic din ce am ales sa fac pana acum. Nu consider ca am exageret asa cum au avut tendinta unii sa ma critice. toate modificarile pe care mi le-am facut m-au ajutat sa prind incredere in mine."