Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălau! Mai formează sau nu un cuplu? „Am stat aproape zece zile…”

Autor: Diana Bostan

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

Sursa: Instagram: Bianca Drăgușanu18/ Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a vorbit despre împăcare, dar și despre obstacolele pe care cei doi le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație marcată de despărțiri și împăcări, iar în urmă cu doar o lună, diva susținea că nu se va mai împăca niciodată cu afaceristul. Cu toate acestea, vedeta se pare că a revenit la sentimente mai bune, ba chiar a dezvăluit că ea și Gabi Bădălău au petrecut foarte mult timp împreună în ultima perioadă.

Citește și: Cât de costisitoare a fost relația cu Bianca Drăgușanu pentru Gabi Bădălău. Afaceristul nu s-a ferit și a dezvăluit cum își răsfăța fosta parteneră: „Sunt un bărbat căruia îi place să ofere”

Vedeta a spus adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

În cadrul podcast-ului moderat de Burusu, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta susține că este iubită, dar că dragostea ei cu Gabi Bădălău nu este una ușoară, relația lor fiind încercată de cei din jur.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își editează pozele de pe social media: „Am nevoie de îmbunătățiri”. Afaceristul a învățat acest truc de la Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a mărturisit faptul că ea și Gabi Bădălău se iubesc, însă cei doi trăiesc într-o lume în care părerea altora cântărește foarte mult. Deși se iubesc și nu exclude o împăcare cu Gabi Bădălău, diva susține că nimic nu este sigur în viața lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Nu este o dragoste ușoară ceea e trăiesc eu cum, dar sunt iubită. Asta în ciuda tuturor celor care se opun evidențelor. Poate că ar trebuie multe lucruri, dar din păcate trăim într-o comunitate, și eu și el, în care contează foarte mult ceea ce spun oameni din jurul nostru și cântărește foarte mult treaba asta. Și nimic nu este sigur în relația noastră.

Dar niciunul dintre noi nu a spus că nu ne mai iubim, dar nu știu dacă în momentul ăsta chiar suntem împăcați.”, a spus Bianca Drăgușanu la ”Un podcast mișto by Bursucu”.

Bianca Drăgușanu crede că Gabi Bădălău poate fi sufletul ei pereche

Vedeta a dezvăluit faptul că Gabi Bădălău este plecat în vacanță cu copiii lui, însă cei doi ar fi petrecut timp prețios împreună înainte de plecarea lui.

Deși se iubesc, Bianca Drăgușanu nu știe ce le rezervă viitorul atunci când vine vorba de relația lor.

„Poate ne dorim amândoi, el este plecat în vacanță cu copii, eu sunt acasă. Nu știu exact ce o să se întâmple. Am petrecut foarte mult timp împreună, am stat aproape zece zile bot în bot, ne-am reconectat cumva, dar totul este incert în jurul nostru, singurul lucru sigur este că ne iubim.

Aud asta și îmi arată asta, dar nu pot să spun ce urmează.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău, de fapt, pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul a făcut dezvăluiri uimitoare: „De trei, de cinci, de două ori”

Bianca a mărturisit că Gabi Bădălău este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult până acum, și că, deși iubirea este frumoasă, iertarea și uitarea unor lucruri din trecut sunt dificile. „Chiar este bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult până acum. Este frumos să iubești. E greu să ierți și să uiți anumite lucruri, dar este. Altfel nu înțeleg de unde puterea de a trece peste anumite situații,” a spus ea, în cadrul aceluiași podcast.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!