Bianca Drăgușanu, anunț bombă după eliberarea lui Alex Bodi: "Sunt iubită"! Ce a primit vedeta

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 14:05
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este foarte fericită. Vedeta a postat un mesaj important pe contul ei.

”Sunt iubită, sunt binecuvântată”, a transmis Bianca Drăgușanu, vedeta arătând și superbul buchet de flori pe care l-a primit.

Bianca Drăgușanu s-ar părea că are un nou iubit.

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost eliberat din închisoare și se află în prezent în arest la domiciliu. Alături de Bodi s-ar afla în vila din Ilfov și Daria Radionova, cea despre care Bianca Drăgușanu spunea că este amanta acestuia în timp ce ei doi erau căsătoriți.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit înainte ca afaceristul originar din Media să fie arestat preventiv într-un dosar de proxenetism.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eșuate

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit prima oară cu Victor Slav, de care a divorțat foarte repede din pricina unui scandal în care a fost implicat și "Prințul" Adrian Cristea.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au împăcat ulterior și au o fetiță superbă împreună, Sofia Natalia, în vârstă de 4 ani.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani acum, a avut o scurtă relație cu milionarul englez Tristan Tate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După despărțirea de Tate Bianca s-a cuplat cu Alex Bodi. Cei doi s-au căsătorit foarte repede și au divorțat la scurt timp de la căsătorie, în luna martie a anului trecut.

Ar fi fost atunci un scandal uriaș la notar, în care ar fi fost implicată și soacra lui Bodi, mama Biancăi Drăgușanu. 

"Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi.

Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare. A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", declarau atunci surse din preajma celor doi, citate de Tacataca.ro.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a grăbit cu mariajul, însă ulterior s-a împăcat cu Bodi, iar cei doi au fost în continuare în atenția presei înainte ca Bodi să fie arestat. La un moment dat Bianca a apărut desfigurată, iar presa a scris că Bodi ar fi bătut-o.

Citeste si: Cum o cheamă, de fapt, pe Daria Radionova. Iubita lui Alex Bodi nici măcar nu este din Rusia

 

 

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.