Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la un eveniment monden! Vedeta, surprinsă cu un ochi roșu și vânăt: „Sunt o femeie puternică”

Autor: Marina Ionescu
Bianca Drăgușanu
Sursa: Facebook Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat admiratorii, după ce a apărut la un eveniment monden cu un ochi roșu.

Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție. Blondina a apărut recent la o petrecere mondenă cu un ochi roșu și umflat, ceea ce i-a îngrijorat pe cei care o îndrăgesc. Astfel, diva a explicat în urmă cu foarte puțin timp ce a pățit, de fapt, lămurindu-i pe fanii săi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta: “TREBUIE SĂ MĂ OPEREZ!”

Bianca Drăgușanu cu un ochi vânăt și roșu

Recent, Bianca Drăgușanu a fost prezentă la evenimentul revistei VIVA, iar lumea a observat că are un ochi roșu și puțin vânăt.

Nu este pentru prima oară când apare vânătă, așa că lumea s-a gândit la ce era mai rău. Astfel, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a explicat ce a pățit, de fapt, miercuri seară atunci când a avut o apariție șocantă la o petrecere mondenă din Capitală.

Dacă în urmă cu ceva timp a dat vina pe o operație estetică, de data această diva a explicat că are altfel de probleme.

Bianca a dezvăluit că medicii i-au spus recent că are probleme cu vasele de sânge și tensiunea oscilantă. De asemenea, specialiștii i-au recomandat o intervenție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, apariție incendiară în mediul online. S-a fotografiat goală în cadă. Imaginea a făcut senzație

"Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click.ro.

Întrebată despre experiențele mai puțin plăcute din viața ei, Bianca a răspuns într-o notă optimistă: "Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!", a mai declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu, a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

Bianca a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani ținea diete stricte, însă acum a găsit un remediu care o ajută să-și mențină silueta de model.

"Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc",  a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Care este meseria Biancăi Drăgușanu? Ce își dorea vedeta să devină în copilărie?

Frumoasa vedetă a mai precizat că a exclus din alimentația ei două produse pe care le evită cu sfințenie, mai exact, sarea și zahărul.

"E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață.

Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot",  a mai afirmat Bianca Drăgușanu.