Bianca Dragusanu: "As putea in orice secunda sa fac un razboi intre mine si el pentru ca el imi distruge viata in acest moment"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 08:30

Bianca Dragusanu e siderata de tot ce a spus Adrian Cristea despre ea, insa nu vrea sa reactioneze pentru ca i-ar da apa la moara dupa cum spune chiar ea.

 Bianca Dragusanu e foc si para pe Fostul iubit, Adrian Cristea pentru ca nu intelege de ce face astfel de declaratii la adresa ei, acum ca este o femeie aproape maritata si ca nu mi are nimic de impartit cu el. 

"As putea in orice secunda sa fac un razboi intre mine si el pentru ca el imi distruge viata in acest moment. Vreau sa ii transmit ca a uitat sa precizeze ceea ce sotul meu stie faptul ca eu sunt o femeie demna si fidela.
Nu ma asteptam nicio secunda sa spuna asa ceva. Este cea mai picanta declaratie pe care a facut-o vreodata. Din respect pentru relatia mea si relatia pe care am avut-o cu el. Viata mea s-a dat total peste cap in ultima perioada

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.