Bianca Dragusanu, ceruta de sotie la “Roata norocului”!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:48

Vineri, 29 iunie, la “Roata norocului”, Bianca Dragusanu vine alaturi de Liviu Varciu si de asistenta acestuia, Ana-Maria Barnoschi, sa invarta Roata si sa ajute prin castigurile obtinute o familie sarmana din Amara (Ialomita).

Frumoasei vedete ii tin companie  pe tot parcursul jocului si ceilalti doi concurenti,  clujeanul Cosmin si Razvan, din Giurgiu. Show-ul  incepe  in forta, cu maxima zilei, generata de Liviu Varciu in timpul prezentarii concurentilor, dupa ce se masoara din priviri cu Cosmin, practicant de kickbox;  “Barbatul fara burta e ca un apartament fara balcon!”, declara cu tarie prezentatorul show-ului, spre amuzamentul celor prezenti.

 

Bianca Dragusan u are de dus la indeplinire o pedeapsa care il implica si pe Liviu Varciu. Cei doi trebuie sa danseze cu o portocala intre frunti, fara sa se atinga, pe melodia “O portocala”, celebra piesa interpretata in anii ’70 si ‘80 de Anda Calugareanu, iar la “ Roata norocului ” de band-ul emisiunii, Lipscani. Un alt moment fierbinte al show-ului  din aceasta seara este  cererea in casatorie adresata cu patos si in versuri Biancai Dragusanu. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Cine si in ce conditii ii cere mana, in emisiune, Biancai Dragusanu veti afla urmarind in aceasta seara de la ora 20.00,

Roata noroculu i”, cel mai fierbinte show al verii, prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D.