Bianca Drăgușanu spune că Victor Slav nu se ocupă de fiica lor așa cum ar trebui: „Dacă tu nici măcar nu o suni de bună dimineața” Care este relația dintre Sofia și tatăl ei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iul 2024, 13:04

Bianca Drăgușanu a vorbit despre Victor Slav și Sofia în podcast-ul lui Bursucu

Sursa: Captură YouTube

Bianca Drăgușanu a vorbit în podcast-ul moderat de Bursucu' despre relația pe care o are cu Victor Slav, implicit tatăl Sofiei.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față în legătură cu tatăl Sofiei, Victor Slav. Potrivit acesteia, Victor nu ar fi foarte preocupat de fiica sa, lucru pe care Gabi Bădălău îl face față de copiii săi, iar Bianca admită această atitudine. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălau! Mai formează sau nu un cuplu? „Am stat aproape zece zile…”

Bianca Drăgușanu îl compară pe Victor Slav cu Gabi Bădălău

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a început în 2013, iar la scurt timp au decis să se căsătorească. Dintr-o frumoasă poveste a rezultat rodul iubirii lor, Sofia. 

Până la urmă, Bianca și Victor au ajuns la separarea definitivă, în ciuda faptului că deveniseră și părinti.

Invitată la podcast-ul moderat de Bursucu, blondina a vorbit despre relația pe care o are acum cu Victor Slav, dar și cum se înțelege acesta cu fetița lui. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Potrivit vedetei, Victor Slav nu ar fi un tată la fel de bun precum Gabi Bădălău, la care are numai cuvinte de laudă. 

„Copilul meu știe despre tatăl lui că este un om bun, care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar asta se întâmplă, doar că eu mi-aș fi dorit mai multă implicare, pe care eu i-o spun și ei și i-o spun și lui.

Citește și: Cât de costisitoare a fost relația cu Bianca Drăgușanu pentru Gabi Bădălău. Afaceristul nu s-a ferit și a dezvăluit cum își răsfăța fosta parteneră: „Sunt un bărbat căruia îi place să ofere”

E foarte relaxat că am eu tot și îi ofer eu o viață bună. Și tu ce faci, faci poze toată ziua? Eu sunt foarte mândră, dar implică-te mai mult.

Dacă tu nici măcar nu o suni de bună dimineața. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca și el. Își sună copiii, se implică, cumpără hăinuțe, aici nu există,” a spus Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui Bursucu'.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!