Bianca Dragusanu, DECLARATII INCENDIARE: “Relatia mea cu Adrian Cristea s-a reluat…”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Nimic nu mai sta in calea divortului dintre Bianca si Victor Slav! Nici macar Adrian Cristea! Roscata a facut dezvaluiri incendiare aseara, in exclusivitate, la emisiunea WOWbiz!

De la inceputul acestui an, Bianca nu mai conteneste sa-si puna cenusa in cap. Doar-doar va putea sa-l convinga pe Victor sa renunte la divort: „ Finalul, cred ca il stim cu totii! Adica, e de asteptat sa se intample asta, avand in vedere faptele mele si faptul ca l-am ranit atat de tare, este justificat...

Pusa in permanentza sub lupa presei, criticata de omul cu care s-a maritat, Bianca a clacat: „ Practic, relatia mea cu Adrian s-a reluat inainte de nunta, discutiile au durat pana in ziua cand noi am fost la

primarie. Apoi nu am mai vorbit absolut deloc ”. Doar prin SMS-uri comunciau cei doi. De la mesaje si pana la plecarea la Paris, atat de speculate in presa, nu a mai fost decat un pas: „ Poate ca am fost confuza, poate ca nu am stiut ce vreau, poate ca datorita insistentelor si datorita unor trairi pe care le-am avut eu, prin intermediul mai multor etape am ajuns sa fac acest lucru de nereparat ”.

##VIDEO102605##

Sunt dezamagita de mine pentru ca sunt o persoana vulnerabila, sunt o persoana impulsiva, naiva, nu am fost o femeie destul de matura ”, continua Bianca marturisirile. Ca si cand infidelitatea Biancai n-ar fi fost o piatra de moara in casnicia lor, acum pare-se ca si Victor ar fi avut mici scapari. Recent, a iesit la iveala un presupus schimb de mesaje intre el si fosta lui iubita, Anda Adam.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In afara de aceste mesaje, in ultimele zile se pare ca Victor ar fi vorbit frecvent cu Anda, ba chiar si-ar fi programat impreuna o mica escapada de weekend, la munte. Sotul Biancai a dezmintit aceste informatii. Desi s-au depus deja actele de divort, Bianca trage sperante intr-o salvare a relatiei cu Victor.

Iar semnalele pe care le primeste din partea lui o incurajeaza. O schimbare de situatie in ultima clipa ar insemna exact minunea la care inca mai spera Bianca.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.