Bianca Dragusanu despe starea de sanatate a mamei ei: "Are o denivelare la nivelul nasului. Nu e usor,  ea a fost o femeie frumoasa toata viata, nu e usor acum sa ai aceasta gaura" 

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:46

Vedeta a dezvaluit ca mama ei, doamna Madi se simte foarte bine, insa are nevoie de sase luni ca pielea de pe nas sa creasca la loc.

"Mama are nevoie sa simta energie pozitiva din partea tuturor. Se simte bine, dar din punct de vedere estetic nu prea e bine ce se intampla. Grefa s-a prins bine, dar are o denivelare la nivelul nasului.

Nu e usor, e greu fiindca cu fata te afisezi, ea a fost o femeie frumoasa toata viata, nu e usor acum sa ai aceasta gaura. La analize toate au iesit bine, trebuie sa asteptam 6 luni sa vedem daca creste carnea.

Daca e nevoie sa umplem acest gol, solutii exista. Putem sa o umplem cu acid hialuronic", a spus Bianca Dragusanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.