Bianca Dragusanu despre Dani Olaroiu: "Ma simt foarte bine in compania lui" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 20:35

Bianca si Cristea s-au tot despartit si impacat in ultimul timp.

La un moment dat, nici ei nu mai stiau daca sunt sau nu impreuna. De data aceasta, insa, ruptura e definitiva. Sunt un om liber, o femeie care nu depinde de o persoana ca sa fie fericita. Viata este imprevizibila, am crezut ca putem lamuri niste lucruri. Faptele nu au coincis cu vorbele.

Bianca nu vrea sa mai auda de Print si de nimic din ce ar spune el nu poate sa o faca sa se razgandeasca.
Nu aveti de ce sa va mire daca il surprindeti in compania altor domnisoare.  In momentul de fata constientizeaza ca drumurile noastre s-au separat. 

Roscata spune ca indiferent de ce s-a intamplat intre ei, nu va arunca niciodata cu noroi in fostul iubit. Acum, insa, Bianca nu se mai gandeste la Print. Exista un alt barbat care este mereu in compania ei, Dani Olaroiu- fiul lui Cosmin Olaroiu.
Am inceput sa prind incredere in el si ma simt bine in compania lui. Bianca a fost surprinsa la vila lui Olaroiu Jr. unde a stat cateva ore dupa 11 noaptea. Nu pot sa vorbesc in acest moment despre o relatie, am foarte multe de facut in domeniul profesional.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.