Bianca Drăgușanu, pe mâinile medicilor esteticieni. Ce schimbări își face vedeta

Author: Diana Tilă

Bianca Drăgușanu are planuri mari din nou, căci a călcat pragul medicului estetician cu gândul de a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician pentru o nouă schimbare la nivelul feței. Ce schimbări își face diva sexy?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"

Bianca Drăgușanu, din nou în cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbări își face vedeta

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online, unde împărtășește fiecare moment din viața ei. Recent, vedeta și-a anunțat fanii că a decis să își facă o nouă intervenție estetică. 

Bianca Drăgușanu simte nevoia unei noi schimbări, așa că, fără să stea pe gânduri, a apelat din nou la medicul estetician. 

Așadar, Bianca a făcut o nouă vizită în cabinetul medicului, pentru o nouă schimbare la nivelul feței. Mai exact, diva vrea s-și definească trăsăturile. Zona vizată de data aceasta sunt buzele, pe care blondina le vrea pline și mai cărnoase.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cea mai mare spaimă prin care a trecut Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu: "Am ținut un an sub control această problemă, sperând că se va remedia"

Pe lângă conturarea buzelor, Bianca decis că este necesar să-și injecteze botox și în zona frunții, pentru a nu lăsa niciun rid să își facă apariția.

„Ca să fie treaba exact cum mi-am propus eu, astăzi am mers iar la medicul estetician.

Doamna doctor mi-a promis că îmi face buzele și baby botox că nu vreau să stau încruntată în perioada următoare.

Să începem botoxul și completarea buzelor. Mă ajută și filtrul, dar în afară de filtru, mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase, voluminoase, tot.(...) Sunt un pacient mulțumit, dar parțial demachiat.(...)" , a mărturisit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram, direct din cabinetul medicului estetician.

Mai mult, Bianca Drăgușanu și-a anunțat urmăritorii din mediul online că următoarea programare  la medicul estetician va avea loc în luna septembrie și va viza zona ochilor, pentru că diva sexy își va reface intervenția numită „Cat Eyes”.

„Mai vin din nou, vin din nou până în Septembrie pentru un cat eyes. Ne vedem în 2 săptămâni ca să facem o nouă procedură.”,  a mai spus Bianca Drăgușanu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.