Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce detalii au ieșit la iveală

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2023, 08:15

Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce detalii au ieșit la iveală

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Este vestea care a luat cu asalt showbizul românesc. Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe superbe, Sofia, rezultată din mariajul cu Victor Slav. Astăzi, showbizul a fost luat cu asalt de o veste bombă. Creatoarea de modă ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil. Deși, în ultima vreme, vedeta trăiește o poveste de dragoste zbuciumată, se pare că are planuri serioase de viitor.

Este Bianca Drăgușanu însărcinată?

După scandalul monstru pe care vedeta l-ar fi făcut, după ce iubitul ei ar fi fost surprins în compania unor domnișoare la petrecerea lui Florin Salam, o altă veste lovește acum, Bianca Drăgușanu ar aștepta un copil.

Potrivit spynews.ro, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că ar aștepta un copil chiar atunci când a dat buzna la petrecere și, mai mult, a fost văzută de mai mult ori mergând la o clinică privată, se pare că ar fi mers la consultații ginecologice. Sursa a mai precizat că Bianca ar fi însărcinată în două luni, însă în ultimele poze postate pe rețelele de socializare, vedeta nu pare să aibă încă burtică.  

Citeste si: Bianca Drăgușanu, ofuscată după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a primit din partea unui invitat:”Aștept scuze”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși relația cu iubitul ei nu merge așa cum ar trebui, vedeta nu spune nu unui copil. Chiar dacă a fost sceptică și când a născut-o pe fiica ei, Sofia, se pare că Bianca și-a schimbat complet gândurile și vrea să devină din nou mamă.

Până în acest moment, blondina nu a declarat nimic despre presupusa sarcină sau că și-ar mai dori copii. Aceasta este plecată într-o vacanță de lux în Dubai, alături de fiica ei, unde se distrează de minune.

Vedeta a urcat pe pagina de Instagram mai multe imagini din vacanță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

 

Citeste si: Ce a putut spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav la cea mai recentă întălnire pe care au avut-o: "El tot timpul are cate o durere!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.