Bianca Dragusanu facuta praf pentru prestatia de la "Dansez pentru tine": "Nu are ritm, a dansat cel mai prost, stai dracu' acasa - Juriul este comandat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

DJ Rynno nu prea o "inghite" pe Bianca Dragusanu. El a facut-o praf dupa ce a vazut prestatia ei de vineri seara de la "Dansez pentru tine". Artistul nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa la roscatei, mai ales dupa ce a vazut in ce hal danseaza. Acesta sustine ca juriul este comandat si ca nimeni nu spune ce crede intr-adevar, ci doar ce li se spune.

DJ Rynno nu prea o "inghite" pe Bianca Dragusanu. El a facut-o praf dupa ce a vazut prestatia ei de vineri seara de la "Dansez pentru tine". Artistul nu a avut deloc cuvinte de lauda la adresa roscatei, mai ales dupa ce a vazut in ce hal danseaza. Acesta sustine ca juriul este comandat si ca nimeni nu spune ce crede intr-adevar, ci doar ce li se spune.

"Mi s-a pus pata pe aceasta emisiune.
Bianca a dansat cel mai prost si a luat niste note foarte mari. Se pare ca audienta face tot in acest concurs. Aceasta fata este foarte ok, dar stii sa mergi, stai acolo, nu stii stai dracu' acasa. Daca ar fi intrat la duel din prima, nu ar mai fi avut audienta. Juriul este comandat, nu poti face ceva acolo de capul tau, nu poate spune Mihai Petre: 'vai ce praf ai dansat Bianca'.
Ea nu are ritm. Este o nedreptate in aceasta emisiune. E o fata extraordinara, o stiu din 2006, nu mi-a atras atentia cu nimic. Dar ea trebuia sa intre la duel si sa paraseasca aceasta competitie. Pe o scara de la 1 la 10, ea a fost 1"
a spus DJ Rynno la WOWbiz.

 

Taguri: