Bianca Dragusanu, intr-o pozitie in care nu ai mai vazut-o niciodata! Partenerul sau si-a bagat capul intre picioarele ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Bianca Dragusanu si Carol s-au descurcat acceptabil pentru prima lor reprezentatie la "Dansez pentru tine". Cei doi parteneri nu au dezamagit, insa nici nu au impresionat prea mult.

Bianca Dragusanu si Carol s-au descurcat acceptabil pentru prima lor reprezentatie la "Dansez pentru tine". Cei doi parteneri nu au dezamagit, insa nici nu au impresionat prea mult. Perechea din care face parte roscata a dansat salsa la freestyle, unde tema stabilita era cea din basmul Harap Alb.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bia2-947bb7f7ebeeb41aff707b195be8c5bf.jpg
Momentul coregrafic s-a incheiat cu o cerere in casatorie. "Printesa" a primit inelul de logodna dupa ce Carol a ingenuncheat si a cerut-o de nevasta.


"A fost un dans destul de slab, dar macar ai incercat sa dansezi, nu ca altele care au venit si au stat pe scaun pe scena",

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.