Bianca Dragusanu ne pregateste o surpriza? "Imi doresc neaparat doua fetite!"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

S-o apropia de un final fericit telenovela Biancai Dragusanu?

Dupa ce am vazut-o luni intregi cand la bratul fostului sot Victor Slav, cand in bratele printului Cristea, diva pare sa se fi hotarat. Ultimele aparitii si declaratii ale vedetei ne transmit ca ar trebui sa ne pregatim pentru o noua nunta.

Bianca Dragusanu si-a schimbat stilul. E intr-o perioada alba. Rochia, buchetul si sandalele sclipitoare ne duc cu gandul la o mireasa. Pana si catelul e alb. 

Oare si-o aminti cu nostalgie de momentul in care i-a spus „da” lui Victor Slav?

Nu de Victor Slav pare sa-i fie dor Biancai. Si-o fi gasit oare barbatul visurilor si e gata sa se faca fata de casa? "Imi doresc neaparat doua fetite, doua!”, a marturisit blonda. Familie, copii, acestea sa fie noile prioritati ale vedetei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca

se pregateste intens pentru vara. A slabit cateva kilograme ca sa arate impecabil pe plaja, asa ca a avut ceva probleme cu garderoba. Bianca Dragusanu este foarte pretentioasa si cand vine vorba de meniu. Alege cu grija alimentele

##VIDEO139106##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.