Bianca Dragusanu: "Nu mi-am mai bagat nimic in buze de opt luni"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Bianca Dragusanu a marturisit ca a renuntat sa isi mai injecteze acid hialuronic in buze.

##VIDEO111348##Roscata este multumita de cum arata acum. "De opt luni nu mi-am mai facut nimic la buze. Imi place mai mult cum arat acum. Aveam ditamai botul. Am apelat la oameni de incredere, eram multumita de cum aratam atunci, dar oamenii evolueaza. Se inflamau foarte tare, aratau groaznic. Nu stiu de ce o faceam", a declarat Bianca la Draga mea prietena.

"Nu ma consider o femeie frumoasa, ci ingrijita.

Imi place sa am parul curat, dintii curati. Am o obsesie pentru dantura mea. Ochii si dantura imi plac cel mai mult la mine. Nu mai folosesc extensii, sunt incantata de parul meu", a explicat ea.

Bianca Dragusanu a dezvaluit cum isi ingrijeste tenul, parul si corpul." Imi dau cu ulei de argan pe varfuri si dorm asa, abia a doua zi ma spal pe cap.
Am renuntat la placa de vreun an si jumatate", a spus vedeta. "Mie imi place mult sa imi simt fata curata. Am fost la medic ca sa scap de ridurile de expresie"
, a completat ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.