Bianca Dragusanu nu vrea sa treaca o zi fara sa ne surprinda. Diva s-a impacat cu fostul sot, Victor Slav

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 16:20

Oare urmeaza a doua nunta pentru celebrul cuplu? Cad frunzele, se apropie inimile? Bianca Dragusanu afiseaza pe Facebook ca este intr-o relatie complicata.

In ultimul timp, insa, lucrurile par sa se fi clarificat. Roscata a reusit sa-i recastige increderea fostului ei sot, Victor Slav, si dupa o relatie tumultoasa, plina de certuri si despartiri, Bianca s-a hotarat!

Bianca si Victor Slav au petrecut cateva zile de vis, impreuna, la Londra! Au fost si la nunta unui prieten! Dupa atatea vesti spumoase venite din partea Biancai, ne asteptam si la o nunta.

Oare cum va arata a doua? Va fi la fel de spectaculoasa sau ne trezim cu ei casatoriti in secret, asa cum se poarta in ultimul timp? Cert este ca fanii ii admira impreuna, asta reiese si de pe pagina de socializare a Biancai Dragusanu. La ultima poza postata cu Victor a strans mii de aprecieri si comentarii admirative.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca

Dragusanu pare mai hotarata ca niciodata! Sa fie deja insarcinata? Planurile ei te duc cu gandul la acest lucru.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.