Bianca Dragusanu: "Nunta nu va depasi 200 de invitati, vreau o cununie in aer liber"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

Bianca a dezvaluit cateva detalii legate de viitoarea ei nunta.

Roscata, foarte incantata, a povestit ca nunta ei va fi una in aer liber, cu cel mult 200  de persoane. Nu stiu daca va fi in Romania sau in strainatate, important e sa fie si sa ne simtim bine. Eu as vrea sa aiba loc in aer liber.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bianca2-c44bb781c50146590c341c1dd7965a24.jpg
Mama Biancai a intrat in direct si a povestit foarte emotionata ca astepta acest moment, ca fiica ei sa fie la casa ei, iar Victor este un baiat foarte potrivit pentru ea.
Victor este un baiat finut cu care ai ce vorbi. Este un baiat cu mult bun simt, el chiar vorbeste. Mama Bianca i a facut aluzie la fostul iubit al fiicei sale, Cristea, care nu prea vorbea.  Cand am fost la Bucuresti la ei, el a gatit pentru noi. Le doresc fericire tuturor copiilor, iar eu abia astept ca ei sa se casatoreasca, a spus mama Biancai. 


Data nu am stabilit-o inca, discutam. Cea mai mare bataie de cap ne da lista de invitati. Dupa ce decidem asta putem sa spunem unde, cum, cati! Nunta asta nu cred ca va depasi 200 de persoane."

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.