Bianca Drăgușanu, primele declarații despre al doilea copil. Vedeta are planul făcut: „O să-l păstrez”

Autor: Diana Ghita

Bianca Drăgușanu a vorbit despre un al doilea copil

Sursa: Captură YouTube

Recent, celebra Bianca Drăgușanu a fost invitată la podcastul moderat de Bursucu, în cadrul căruia a dezvăluit că visează să aibă o familie mare.

Deși este profund implicată în cariera ei de fashion designer și model, Bianca Drăgușanu este foarte preocupată și de viața de familie, care ocupă un loc special în viața ei. De aceea, vedeta își dorește cât mai mulți copii.

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre al doilea copil

În cadrul interviului, Bursucu a întrebat-o pe invitata lui despre familia visurilor ei: „Crezi că într-o zi vei avea familia pe care tu o visezi?”.

Bianca Drăgușanu a fost foarte categorică în răspunsul ei, întrucât a spus că își dorește o familie numeroasă, la fel ca în filme, ceea ce este ferm convinsă că o să aibă, într-o bună zi. Însă nu a specificat dacă își dorește să realizeze acest vis alături de Gabi Bădălău.

„Da, bineînțeles, pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult.

(...) Cred că o să am familia pe care eu mi-o doresc, exact tabloul ăla de familie cu 20 de copii, «Singur acasă», unul îl pierd, vai, cățelul, vai, purcelul”,
 a spus modelul.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălau! Mai formează sau nu un cuplu? „Am stat aproape zece zile…”

Bursucu a fost surprins de răspunsul Biancăi și a întrebat-o, cu o mare mirare: „Mai vrei să faci copii?”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Vedeta a explicat că, dacă va fi să rămână însărcinată, nu va vrea să renunțe la copil, întrucât și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară: „Da, cum o vrea Dumnezeu, de ce nu?(...)

Dacă o să mai apară vreunul vreodată o să-l păstrez”.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre prima ei sarcină

Ulterior, moderatorul podcastului a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu despre experiența prin care a trecut după ce a născut-o pe fetița ei, iar aceasta a explicat că, din cauza speculațiilor din mass media, conform cărora ar fi avut o sarcină falsă, a avut parte de clipe foarte dureroase, iar aceste zvonuri au repercursiuni chiar și în prezent.

„A fost dubios, nu știu dacă a mai existat un personaj în România care să fie acuzat că a avut o sarcină falsă, pentru că eu intrasem vinerea în spital cu burtă și am ieșit luni cu copil și fără burtă, cu un corset de XS pe mine. Așa și? (...) 

Citește și: Cât de costisitoare a fost relația cu Bianca Drăgușanu pentru Gabi Bădălău. Afaceristul nu s-a ferit și a dezvăluit cum își răsfăța fosta parteneră: „Sunt un bărbat căruia îi place să ofere”

Ea (n.r. fiica ei) mă întreabă acum: Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?(...) Ea știe să citească, intră în clasa a doua, acum, și are acces la internet. Primește în weekend telefonul și vede chestii multe despre mine”,  a povestit invitata lui Bursucu.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!