Bianca Dragusanu, razboi total cu fostul iubit. A incercat diva sa se sinucida?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:04

Bianca Dragusanu a comentat in platoul "CanCan TV" acuzatiile fostului ei iubit, Mihai Matusoiu. Potrivit acestuia, Bianca avea un caracter dificil, era agresiva si ameninta ca se sinucide ori de cate ori Mihai Matusoiu voia sa puna punct relatiei.

Bianca Dragusanu a catalogat ca fiind nefondate afirmatiile fostului ei iubit. Nu a incercat niciodata sa se sinucida si nu era agresiva, ci doar rebela. Era geloasa, dar nu facea nimic exagerat. Focoasa roscata a dezvaluit ca aparitia ei la emisiunea prezentata de Mircea Radu a fost un complot intre ea, Mihai Matusoiu si mama acestuia. Declaratiile facute de ea in celebra emisiune a lui Mircea Radu erau doar picanterii de dragul show-ului.

" Nici macar una din povestile spuse de el nu este reala", a afirmat Bianca.  Comportamentul fostului ei iubit a dezamagit-o si a ranit-o profund. Lumina in care a fost pusa de Mihai Matusoiu a afectat-o mult pe Bianca." Eu sunt un om bun. Sunt un om simplu care a avut norocul sa intalneasca oameni deosebiti de la care a avut ce invata", a mai spus Bianca Dragusanu.
 Potrivit roscatei, avocatii ei se ocupa in continuare de acest caz pentru a stabili plata unor daune morale pentru denigrarea imaginii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”