Bianca Dragusanu, REPETITII INAINTE DE NUNTA. Roscata si-a ALES rochia de mireasa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:10

Bianca Dragusanu si logodnicul ei, Victor Slav, si-au ales ca nasi sotii Nicoleta Luciu si Szolt Csergo.

Si pentru ca atat ea, cat si logodnicul ei, Victor Slav s-au pus de acord, Bianca a anuntat-o pe Nicoleta imediat, printr-un mesaj. Propunerea a fost imediat acceptata de Zsolt, mai ales ca Nicoleta si Bianca s inteleg de minune. N-au avut timp sa se gandeasca la data si locatia in care va avea loc marele eveniment.

Bianca se gandeste undeva la doua sute de invitati. Ca sa ne arate ca este fata de casa, Bianca a trecut cu brio si peste "proba cearceafului".

Roscata s-a descurcat de minune la aranjatul patului matrimonial. Odata patul facut, Bianca ne-a dezavaluit si destinatiile pentru luna de miere." Bora Bora si Republica Dominicana, sper sa ne ajute Dumnezeu sa mergem!"

Si pentru ca este o nasa cu experienta, Nicoleta Luciu a sfatuit-o pe viitoare sa fina in ceea ce priveste rochiar de mireasa. Bianca Dragusanu si-a ales o rochie rochie alba de sirena pe care a si probat-o.
Asa a mai uitat Bianca de emotii! Si Nicoleta s-a antrenat pentru marele eveniment! Priviti cat de grijulie a fost cu voalul viitoarei sale fine. Chiar daca Victor Slav n-a fost alaturi de Bianca si Nicoleta aseara, el n-a scapat de gura soacrei.

Aseara, serialul turcesc "Iffet" si emisiunea "WOWbiz" au dus Kanal D pe locul doi in topul celor mai urmarite televiziuni din Romania. Cu un rating de 4,5 la suta pe targetul all urban si o cota de piata de peste 11 procente, Kanal D a depasit principalele televiziuni concurente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.