Bianca Drăgușanu s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri. Imaginea a făcut senzație pe internet de Valentine's Day

Autor: Madalina Maftei

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a făcut senzație pe internet de Valentine's Day. Blondina s-a pozat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri.

Bianca Dăgușanu șochează din nou! Vedeta s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri, într-un hotel de lux din Paris. Blondina a făcut senzație pe internet de Valentine's Day.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri. Imaginea a făcut senzație pe internet de Valentine's Day

Bianca Drăgușanu a luat cu asalt rețelele de socializare de Valentine's Day. Fosta prezentatoare Tv șochează cu fiecare apriție în mediul online, de această dată, s-a afișat în toată splendoarea fără pic de rușine.

Bianca Drăgușanu a plecat pentru câteva zile în Paris, orașul îndrăgostiților, unde a trăit momente de-a dreptul romantice. Vedeta s-a fotografiat goală într-o cadă plină cu petale de trandafiri roșii, care îi erau așezate perfect pe formele trupului ei dezgolit. Blondina a scris în dreptul imaginii: ”O zi epică de luni”.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18)

Citeste si: De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: "Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști"

De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut destul de des prin cabinetul medicului estetician, și-a topit tot acidul din buze și și-a făcut ochi de vulpiță, însă, vedeta nu este încă mulțumită de lookul ei și urmează să apeleze și la alte proceduri pentru

a atince perfecțiunea mult dorită.

"Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral.   Parcă și modul în care vorbesc este diferit.

Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel.

Acum vreau o guriță mai mică!", a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Bianca a refuzat să-și demachieze gura în direct, căci nu este încă mulțumită de felul cum arată și nu ar face-o decât pe 100 000 de euro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta", a mai spus blondina.

Citeste si: Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru tinerele care vor să își injecteze acid în buze. Ce le-a sfătuit diva inainte sa se apuce sa isi facă intervenții

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.