Bianca Dragusanu, santajata si speriata de moarte. Afla ce i s-a intamplat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:32

Bianca Dragusanu a trait cele mai cumplite momente din viata ei! Roscatei i s-a furat telefonul in timp ce se afla intr-un supermarket.

Nu credea ca va fi martora unor clipe de groaza! Disperata ca i-a fost sustras telefonul unde avea poze, mesaje importante si date personale, Bianca Dragusanu a postat pe Facebook un mesaj in care oferea 500 de euro recompensa pentru cine ii va inapoia telefonul. Dar, surpriza! A fost contactata chiar de hotii care i-au furat telefonul mobil. Acestia i-au cerut 2000 de euro pentru a-i-l inapoia, dar si pentru a nu face publice cele mai intunecate secrete ale roscatei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Bianca Dragusanu a acceptat schimbul propus de hoti, dar intre timp le-a pregatit si ea o surpriza.

A mers la politie unde a declarat santajul. Cu sprijinul autoritatilor, roscata a organizat un flagrant. Hotii aveau un plan bine stabilit, insa de teama, au schimbat locul intalnirii de mai multe ori. In cele din urma a sosit o masina in care se aflau mai multi barbati, dar si o femeie. Aceasta a coborat si a rugat-o pe Bianca Dragusanu sa urce in masina pentru a discuta termenii asa-zisei tranzactii.
De teama, roscata nu a urcat. Femeia, insa, a smuls plicul cu bani din mana Biancai Dragusanu si a aruncat telefonul. In secundele urmatoare a fost imobilizata de politisti si arestata. Bianca Dragusanu si-a recuperat telefonul cu ajutorul politistilor, carora a tinut sa le multumeasca in platoul emisiunii" CanCan TV".  Dar greul de abia acum incepe caci hotii au intrat in posesia unui filmulet XXX al carui protagonist era Catalin Botezatu.
Designerul era surprins gol in timp ce dansa pentru Bianca si pentru prietenii ei.