Bianca Dragusanu se roaga la biserica sa ramana insarcinata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:22

Bianca Dragusanu isi doreste sa devina mamica cat de curand si a dezvaluit ca nu vrea sa apeleze deocamdata la inseminare artificiala.

Vedeta  merge la biserica si se roaga sa ramana insarcinata: Merg des la biserica si ma rog intr-adevar sa raman insarcinata. Stiu sigur ca se va intampla, dar asta cand vrea Dumnezeu. In el am incredere si nu ma gandesc sa apelez la inseminare artificiala. Eu si Victor ne dorim cu adevarat acest copil si o sa avem rabdare."

Victor si Bianca sunt un cuplu solid acum si in ciuda tuturor suisurilor si coborasurilor pe care le-au avut de-a lungul vremii, sunt mai fericiti ca oricand.

Cei doi locuiesc intr-un apartement de vis intr-o zona rezidentiala in care o locuinta costa aproximativ 200 000 de mii de euro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.